Široki Brijeg: Nastava se i tijekom utorka održava uz skraćene sate – Jabuka.tv

Široki Brijeg: Nastava se i tijekom utorka održava uz skraćene sate

Zbog vremenskih uvjeta nastava se i u utorak u Širokom Brijegu održava otežano.

U Prvoj i Drugoj osnovnoj školi Široki Brijeg nastava će se odvijati uz skraćene sate od 15 minuta kao i u Srednjoj strukovnoj školi te Gimnaziji fra Dominika Mandića, javlja Radio Široki Brijeg.

Niske temperature uvjetovale su da se na zemlji slede snijeg i kiša koji su jučer pali u prijepodnevnim satima, stoga se svim pješacima i vozačima preporučuje oprezno kretanje zbog moguće poledice.

Iz Miškić busa su jutros potvrdili kako se njihovi autobusi nisu uspjeli probiti do Izbična, Crnča, Rasna te Gornjih Mamića dok su na ostalim dionicama prometovali redovito.

(www.jabuka.tv)


14 komentara

 • Niti smo znali hoće li biti nastave, niti hoće li ponjeti knnige za prva tri sata kao što je jučer bilo ili sve knjige, a niti znamo kada će se kući vratiti.

 • Grad Široki kadidirat ćemo za Olimpijske igre. Cijeli grad je skijalište i bob staza. Pa nega razmotre ovi naši glavari (mislim po velikim glavama, a ne pameti)

 • U ovom gradu stvarno nista nije normalno
  Zasto je skracena nastava???
  Pa ljudiiii mojiiii ima li itko pametan od celnih ljudi u skoli, opcini, zupaniji.
  Ovo je stvarno doslo do samoga dna
  Cekajte proljece da se snijeg otopi pa onda u skolu
  Nema druge

 • Ovaj led po trotoarima i oko skole treba poslikati i u svim novinama objaviti. Nadlezne koji su trebali ocistiti ovaj led treba ujutro u 7h poslati pjeske do skola pa da vidimo imaju li ista reci

 • Nitko ne pita za zdravlje učiteljica, kako mogi ići u školu po ovoj hladnoći, prijeti opasnost da učiteljice padnu ispred škole, treba izdržati 3h na poslu na ovakvim minusima, često svoj život stavljaju na kocku da zaštitite našu djecu, zato sam da se nastava učiteljicama odgodi na proljeće, npr. da traje od Uskrsa do 1.Maja,da se taj mjesec i pol računa kao pet(5)god.radnog staža, sve u cilju da učiteljice sačuvaju psihu, i sexipil.

 • S takvim stavom i razmišljanjem nećete nigdje dobro proći,
  Jadan ti je švabo dođe li mu radnik odnosno NERADNIK iz širokog, temperatura je nešto malo ispod nule a već do 8 sati je u debelom plusu, Pa jeli vas strah Boga, grijota je išta reći na ovakvu zimu, palo je 5cm snijega kojega više nema
  U većim predjelima i sada ima metar snijega pa sve normalno funkcionira, I to uz debele minuse u podne i jaku buru, Pa nema nikakve panike,
  Ovo je sramota ovakvo ponašanje, očito je da nikada niste otišli negdje na zimovanje, nemam riječi, vi ste najsretniji kad je +38 I kada vam poskoci padaju s grana ,
  A svak svoje voli šta ćeš mu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.