Rašić: Za Slogu je cilj Premijer liga, sve ostalo je neuspjeh

Sloga iz Ljubuškog je konstantnim ulaganjem u jaki igrački i trenerski kadar te infrastrukturu, iako novak u Prvoj ligi FBiH, postala jedan od glavnih kandidata za ulazak u Premier ligu.

Na čelu s predsjednikom kluba Miroslavom Rašićem uprava je dovela nekoliko iskusnih pojačanja, ulaže se i u omladinski pogon, a na infrastrukturi stadiona radi se svakodnevno s jasno zacrtanim ciljem, a to je prvo mjesto i ulazak u viši rang.

– Sloga je, bez obzira na prošlotjedni poraz od Orašja koji nam je svima jako teško pao, vrlo stabilan klub, kako igrački, tako trenerski i financijski. Mi smo istaknuli da je naš cilj Premier liga i ispod toga ništa niti prihvaćamo niti izdvajamo kao uspjeh, kazao je Miroslav Rašić.

Prije nekoliko dana pomoćni teren dobio je stolice za gledatelje, a gradski stadion Babovac će uskoro dobiti i mini kantinu.

– Sloga i ja kao njezin predsjednik imamo za cilj da stadion Babovac uredimo u jedan od najljepših dijelova grada u smislu sportsko-rekreacijskih, ugostiteljskih i ostalih sadržaja. Ja i cijela uprava kluba ćemo dati maksimum da igrači imaju najbolje uvjete. Uskoro ćemo dobiti i rasvjetu za pomoćni teren, a prema riječima izvođača radova to će biti otprilike za tjedan dana. Stolice za gledatelje su već postavljene, postaviti ćemo umjetnu travu, a u tijeku je i opremanje male kantine gdje će igrači, djeca koja treniraju, njihovi roditelji i svi posjetitelji imati tople obroke, kavu, bezalkoholna pića i slično, a po cijenama koje će biti najpovoljnije u gradu, naveo je Rašić.

Bez obzira na prošlotjedni poraz od Orašja, Rašić je zadovoljan igračkim kadrom i njihovim zalaganjem.

– Jako sam zadovoljan odnosom igrača prema igri i njihovim zalaganjem. Ne zamjeram igračima na porazu protiv Orašja. Jednostavno, nije nas htio gol, izgubili smo utakmicu koju smo vodili nakon prvog poluvremena, a u drugom dijelu imali i igrača više. I publika je, unatoč velikom pljusku, ostala do posljednje minute nadajući se da će Sloga preokrenuti, međutim lopta nije htjela u gol, rekao je Miroslav Rašić.

Vrlo sam zadovoljan odzivom sponzora

Uprava Sloge svojim angažmanom i momčad svojom igrom sve više privlače gledatelje na stadion, a i ljubuški gospodarstvenici su prepoznali vrijednost njihovog rada u nastojanjima da po prvi puta klub iz Ljubuškog zaigra u društvu najboljih.

– Naši sponzori su jako zainteresirani da podrže ovaj klub i rad ove uprave. Moram naglasiti da sam izuzetno zadovoljan odzivom gospodarstvenika iz samog grada Ljubuškog koji su prepoznali jedan pošteni ljudski rad. Ovom prilikom zahvaljujem svim našim sponzorima koji, unatoč teškoj krizi u gospodarstvu gdje se ljudi bore da isplate plaće svojim djelatnicima, ipak izdvajaju za ljubuški sport, za našu Slogu, rekao je Rašić.

(Dnevni list)

1 komentar

  • Prije će Trebižat poteći uzvodno, nego će Sloga u Premijer ligu. Osobito dok je vode reketari i prevaranti kao pijani Rašić.

Komentiraj: