Pupovac ljut na Plenkovića zbog zrakoplova

Koalicijski partner HDZ-a i Andreja Plenkovića, predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac odgovarajući na pitanje o sve izglednijem fijasku s kupovinom borbenih zrakoplova od Izraela, kazao je kako premijer nije upoznao koalicijske partnere s detaljima tog posla i problemima koji su iskrsnuli.

Svi smo trebali znati, i mi koalicijski partneri. Trebali smo znati činjenice vezane za neophodne suglasnosti, kazao je za Dnevnik Nove TV. Na pitanje je li Plenković to prešutio, Pupovac je kazao: Nije nam to rečeno.

Najavio je kako će predsjednik vlade i koalicija sigurno razgovarati o tome.

To je iskustvo koje se nije smjelo dogoditi, poručio je.

Plenković: Hrvatska vjerojatno odustaje od kupnje borbenih zrakoplova

Milorad Pupovac komentirao je česte prelaske zastupnika iz jedne stranke u drugu.

To nije dobro za percepciju javnosti i povjerenje građana u Sabor, u političke stranke, u narodno predstavništvo. Mislim da bismo svi trebali imati izraženiju svijest da to narušava naš ukupni kredibilitet, rekao je Pupovac o cijeloj aferi.

Pupovac je komentirao i Bandićevu moguću kandidaturu za predsjednika države.

Ne bi me iznenadilo da on ima ambicije veće od ovih. On je jedan od ljudi u Hrvatskoj koji ima najduži staž, koji ima najizraženiji politički refleks i koji ima najsnažniji politički nagon, prema tome ne bi me to začudilo, rekao je Pupovac na mogućnost da Milan Bandić pretendira na mjesto predsjednika države, prenosi Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)


19 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.