Prvu Domovinska duhovna obnova u Međugorju

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu organizira prvu Domovinsku duhovnu obnovu.

Duhovna obnova će se održati u Međugorju 02. – 05. travnja 2020. godine.

Svrha duhovne obnove je probuditi ljudsko dostojanstvo temeljeno na dostojanstvu djece Božje, otkriti dragocjenost i smisao Križa, domoljublje ukorijeniti u pobožnost i duhovnost, vratiti povjerenje u pojedinca i Domovinu i potaknuti nove impulse za kršćanski aktivizam.

Duhovnu obnovu će voditi poznati i ugledni svećenici: pater Ike Mandurić, fra Ante Vučković i don Damir Stojić.

Prijave za duhovnu obnovu otvorene su za sve zainteresirane.

Više informacija možete pronaći putem maila, na Facebooku i web stranici.

(www.jabuka.tv)


14 komentara

    • Ako je ovdje ”vrsni predavac”? Prodavaci magle jedino. Posjetite radije kakvog stvarno strucnjaka u nekoj oblasti, znanstveni seminar ili edukaciju, bit cete normalniji nego nakon ovog zaglupljivanja.

  • Ne znam kaj bi rekla, tko ima cvrstu vjeru i ponio je neka uvjerenja iz obitelji od malih dana ne boji se nicega jer vjeruje u Boga i prekrsti se i polako, sve sto se lipo prica i donosi pozitivu i ako ce nekome pomoci podrzavam, puno ljudi ima pogubljenih pa se tu mozda pronalaze, nek’ pomogne jednoj osobi to je vec velik korak, koga ne zanima ne mora ici ali ne treba zlobno sve komentirati, lijepo cut pored svih losih stvari koje se dogadjaju u danasnjem nemoralnom drustvu i svijetu

  • I dobro i loše sve se nosi iz kuće roditelji su najveći duhovni obnovitelji danas na žalost materijalna strana na prvom mjestu pa kad čujem kako u propovijedi pojedini svećenici kažu blago siromašnima njihovo je kraljevstvo nebesko pogledam oko sebe većinu koji se na tu izreku podsmijavaju ili poluglasno progunđaju ko ti brani budi i ti

  • „ JA“ :::TAKO JE! ODAVNA NISI NISTA BOLJE NAPISA!! OVI STO“ OBNAVLJAJU“ TRIBALI BI ODAT, PROPOVIDAT! LOVITI RIBE U MUTNIM MORU! A NAKO, SIDI CEKAJ DOK SVITINA DOJDE, UDRI PRICAJ!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.