The Voice Hrvatska: Ove subote završavaju nokauti, samo šest natjecatelja iz svakog tima nastavlja natjecanje

Mentori hrvatskog The Voicea su dobrom pripremom svojih trojki i u posljednjem nokautu zakomplicirali sebi život.

Ivan Dečak i Massimo odlučili su se za ženske trojke.

Tim Dečak predstavljaju studentica iz Jastrebarskog Karla Ban, jedina Slavonka u The Voiceu Bernarda Bobovečki i devetnaestogodišnja Karl-Ana Sabljak iz Ogulina.

Njihovi nastupi zadali su dosta problema njihovom mentoru jer trebao je birati između sjajnih vokalistica i odličnih interpretatorica.

Massimova ženska ekipa nastupima je iznenadila i samog mentora. Bez obzira na odluke koje je Massimo unaprijed donio, presudna je bila izvedba u emisiji.

U njegovom jakom ženskom timu su: studentica iz Splita koja je svojim nastupom na Audiciji okrenula sva četiri mentorska stolca – Adriana Vidović, studentica Stela Šmit iz Kutine te povratnica u “The Voice” učiteljica razredne nastave Bruna Levar.

Vanna je krhkoj studentici Muzičke akademije neobično moćnog glasa, Mii Rebi pridružila dva Zagrepčanina: Filipa Rudana koji je oduševio svoju mentoricu izvedbom na Audiciji te Tina Šarića.

Tim Gobac u posljednjem nokautu predstavio je tim alternativaca: Domagoja Olujića iz Hlebina, Gopčevog “zemu” Aleksandra Baića iz Karlovca, prvog natjecatelja ovogodišnje sezone koji je izabrao baš njega za mentora te timsku princezu, studenticu iz Varaždina, Teu Lovreković.

Nažalost odluke tko napušta tim za mentore nisu posljednji teški zadaci. U finalu nokauta ponovno nastupaju natjecatelji kojima je pružena druga prilika te nakon glazbenog sučeljavanja mentori moraju odlučiti tko je šesti natjecatelj njihovog tima kojeg vode u dvoboj.

Puno napetosti za natjecatelje, puno glazbenih užitaka za publiku, emotivni rastanci, sve to pogledajte u subotnjem “The Voiceu Hrvatska”.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.