Procurio izgled novog rezervenog dresa Vatrenih

Na internetu su objavljene prve fotografije novog rezervenog dresa hrvatske nogometne reprezentacije.

Ako vas zanima kakvu kolekciju dresova ili kopački za narednu sezonu izbacuju Nike ili Adidas, Puma ili Joma, Kappa ili Jako, ako vas zanima u kakvim dresovima se igra u Ligi prvaka ili drugoj kostarikanskoj ligi… Specijalizirani portal FootyHeadlines je najbolja moguća adresa.

Na ovoj stranici su ranije izbacili dizajn prvog dresa Vatrenih s kockicama te ih najavili za skori Euro 2020 (a gotovo se nikad ne varaju), međutim taj izgleda dresa iz HNS-a su demantirali, a sada su na ovoj stranici na svjetlo dana izvukli i izgled gostujućeg ili drugog dresa hrvatske nogometne reprezentacije:

Dakle: 100 % na tragu crno-sivih kockica sa crvenim detaljima tj. kombinacije koja će nam zauvijek grijati srce sjećanjem na divne dane ruskog mundijalskog ljeta 2018.!

Ponovno crna kombinacija

Nike je lagano modificirao dizajn, ali se i držao tradicije koju je sam pokrenuo na temelju povijesnih kockica (ili kvadratića, ne budimo cjepidlake). Samo je smanjio kockice i prema novom predlošku dodao dvije nove crvene crte iznad bokova, pišu 24 sata.hr.

Modrić & com. bi u novom dresu trebali istrčati na skorim prijateljskim tj. pripremnim utakmicama, a i hlačice i “štucne” bit će crne boje. Što vi mislite o ovoj novoj kombinaciji?

Navijači razočarani izgledom novog hrvatskog dresa

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.