Navijači razočarani izgledom novog hrvatskog dresa

Objavljene su prve fotografije novih hrvatskih dresova za Euro 2020. godine.

Poznati portal Footy Headlines koji godinama objavljuje fotografije dresova, otkrio je javnosti izgled novog dresa hrvatske nogometne reprezentacije.

Nedavno je objavljen dizajn dresa, a navijači su bili razočarani njegovim izgledom. Hrvatski nogometni savez je tada demantirao vijest, ali sada društvenim mrežama kruže fotografije dresa koji je već izrađen.

Fotografije je prenio Footy Headlines koji među prvima objavljuje informacije na tu temu. Kada god je objavio fotografije novih dresova njihov dizajn je kasnije bio gotovo identičan, prenosi Večernji.hr.

Navodni dres Vatrenih za Euro 2020.

Tako je u listopadu objavljen predložak novog dresa, HNS je to demantirao.

Hrvatski nogometni savez obavještava navijače i predstavnike medija o netočnosti ilustracija iduće garniture hrvatskog dresa koje su se pojavile na društvenim mrežama i određenim internetskim stranicama, priopćili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Procurili dresovi Hrvatske za Euro ?

(www.jabuka.tv)


11 komentara

 • Poslije jedinih, neponovljivih kockastih svi naknadno pokušavaju prikriti uspjeh koji su ti dresovi ostvarili i ostavljaju drugima mogućnost preuzimanja simbola koji krasi Hrvate. Zašto?

  18
  2
 • Malo ukljucis mastu i zamislis onaj srpski😫😫😫😫…..Ogavni su!Zasto se stijdet svega sto je nase Hrvatsko?Svi se trude zatrti sve sto ima iole veze sa Hrvatstvom!l?Jadni smo mi Hrvati kao narodTrebali su na ovu veliku crvenu, recimo, kocku na svaki kut staviti slovo S i sa 4 S mirna srpska manjina u lijepoj,mirna Pusicka Mesic SDP,Pupovac EU UN a mi hrvati uvjek j.b.n. sttanka!

  9
  2
 • Tko odlučuje kako će izgledati dres Hrvatske nogometne reprezentacije…?

  Nike (odnisno, designer) ne može raditi novi dres na svoju ruku, može predložiti ali ne i odlučiti da će baš to biti novi Hrvatski dres!

  Design sadašnjeg nacionalnog dresa je toliko popularan da ga je Barcelona usvojila, a nama sada preporučuju nešto što liči na tetris – užas…!!!

  Mislim da ni jednom Hrvatskom navijaču, a pogotovo reprezentativcu nije ni na kraj pameti da mijenja sadašnj garnituru…!!!

  Ako treba peticija – pisati će mo ju…!!!

  Iznad svih HRVATSKA…!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.