Povratak kultne serije “Dosje X”

Izvršni direktori Fox TV Groupa, Dana Walden i Gary Newman ove su subote novinarima objavili vrlo sretne vijesti o vraćanju “Dosjea X” na male ekrane. Osim toga, dodali su da bi “u tren oka” vratili i “Zakon braće” (“Prison Break”).

“Istina je da smo pregovarali oko ‘Dosjea X'”, kazao je Newman i dodao: “Nadamo se da ćemo ih moći vratiti u nekom trenutku”.

Najveći problem trenutno su drugi projekti Davida Duchovnyja i Gillian Anderson. Duchovny snima seriju o ubojstvima Charlesa Mansona, “Aquarius”, dok Anderson ima dvije serije koje se emitiraju, “The Fall” i “Hannibal”.

“Malo je teško. Ne znam koliko se brzo sve skupa može dogoditi s obzirom na rasporede zvijezda. Ali razgovori su u tijeku”, dodao je Newman.

S druge strane, kazao je da su ga nedavni napisi o snimanju novih epizoda “Zakona braće” iznenadili, ali potom kazao: “Jasno smo dali do znanja tijekom prošlih godina da bismo ‘Zakon braće’ vratili u tren oka”. Naravno, u pitanju bi morao biti prequel (spoiler pet godina nakon kraja serije: Michael Scofield umre na kraju serije koja je završila s emitiranjem 2009. godine).

(Index.hr)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.