Operirana Melania Trump

Američka prva dama Melania Trump bila je u u ponedjeljak na operaciji bubrega u Vojnom medicinskom centru Walter Reed u Washingtonu.

Kako se navodi u službenom priopćenju, podvrgnuta je embolizaciji kako bi joj uklonili cistu iz bubrega. Riječ je o dobroćudnoj cisti koju su, iako nije kancerogena, liječnici ipak odlučili odstraniti.

Predsjednik Donald Trump je za vrijeme njezine operacije bio u Bijeloj kući. Očekuje se da će je uskoro posjetiti, rekla je glasnogovornica prve dame Sjedinjenih Američkih Država.

Zahvat je bio uspješan, nije bilo komplikacija. Gospođa Trump se nalazi u Walter Reedu te će ondje ostati vjerojatno do kraja tjedna. Prva dama raduje se potpunom oporavku kako bi mogla nastaviti svoj rad za djecu, kaže Stephanie Grisham, njezina šefica komunikacija, prenosi Vecernji.hr.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Jadna! Ali da ce ona sa dicom nesto radit??? Rodila tek jedno! To je samo izjava da je ne pitaju, oce li nakon OP oprostiti trampiji, sapavati bar pod istim krovom!!! To su tako bolesne osobe, samo se tudjom dicom brinu, kad su kamere okolo! Isto ona kradasija – guzara: ona nezna ni pelenu prominiti!! A vamo, sve oko diteta zna!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.