Odlična vijest za sve fanove serije La Casa de Papel

Frazom ”od očaja do sjaja” najbolje bi se mogao opisati trenutno najpopularnija serija na svijetu ”La Casa De Papel” (Kuća od papira).

Ultrapopularnoj seriji prijetilo je gašenje još 2017. godine kada je emitirana samo na španjolskoj televiziji Antena 3, pošto kod gledatelja nije doživjela uspjeh. Međutim, kada je Netflix otkupio seriju, franšiza dostiže svjetske razmjere.

Serija sada ima publiku u svakom dijelu svijeta, a obožavatelji su nakon četvrte sezone čekali službenu potvrdu nastavka. Prema pisanju španjolskog lista Marca objavljeno je da će La Casa De Papel imati i petu, ali i šestu sezonu.

Producent Alex Pina potvrdio je da će se nove epizode moći gledati od travnja 2021. godine, dok bi šesta sezona trebala stići do kraja 2021. godine.

Nakon kraja četvrte sezone, fanovi su po društvenim mrežama razvijali razne teorije o eventualnom nastavku, a jedino što je poznato je to da će najomraženiji lik Arturo, imati veću ulogu u petom nastavku. Između ostalog, neka su da nagađanja da će lik Tokija biti jedini koji će preživjeti, prenosi Nezavisne novine.

Serija je od kritičara dobila pohvale zbog sofiticiranog zapleta, interpersonalnih drama, režije i kvalitetnog pokušaja unaprjeđenja španjolske produkcije.

Koliki je uspeh doživjela, govori činjenica da je najgledanija strana serija na Netflixu u povijesti.

La Casa de Papel: Ovaj detalj čini seriju tako posebnom i zanimljivom

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.