Nova opcija na WhatsAppu bi mogla biti izazvati niz svađa – Jabuka.tv

Nova opcija na WhatsAppu bi mogla biti izazvati niz svađa

Popularni WhatsApp uskoro bi trebao dobiti novu opciju koja će olakšati slanje glasovnih poruka, ali bi u isto vrijeme mogla izazvati niz neugodnih situacija.

Naime, u WhatsAppu se trenutno testira opcija koja će omogućiti da uključite ‘zaključano snimanje‘, odnosno da mikrofon u aplikaciji snima vašu poruku nakon što se ga dotaknuli na pola sekunde. Trenutno za glasovnu poruku morate držati mikrofon dok ne završite sa diktiranje. Tako novom opcijom ne bi trebali brinuti oko toga hoćete li slučajno pomaknuti prst i sve morati početi ispočetka.

S jedne strane ovo će olakšati korištenje aplikacije, ali zbog promjene je sasvim moguće i da će mnogi slučajno uključiti snimanje i slati poruke bez da su svjesni toga. Sjetite se samo situacija u kojima ste slučajno nazvali nekog dok vam je telefon bio u džepu. Novitet bi trebao uskoro stići u aplikaciju za Android (iOS je već ima), a kako bi se osigurali da vaši privatni razgovori i ostanu takvi, najbolje je uvijek provjeriti da ste zaključali telefon, prenosi Daily Mail.


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.