Video: Doslovno poludio nakon što nikako nije mogao skinuti kotač na autu!

Majstori bi rekli, bez alata nema zanata… No tko ne poznaje zakone fizike i čemu služi poluga taj muku muči i s “običnim” skidanjem kotača. Ako razmišljate o skorom prelasku sa zimskog na ljetni setup guma, i budete ovako mučili muku s previše stegnutim ili “zapečenim” šarafima, sjetite se snimiti video i svakako nam ga pošaljite!

Ako ste mislili da je ljubav jedino što Talijani osjećaju prema automobilima shvatit ćete da nije baš u potpunosti tako nakon što pogledate ovaj video. Ili je on samo dokaz da je istinita ona stara: “tko se tuče taj se voli”! Naime, vrlo ljutit muškarac u videu pokušava skinuti kotač sa svog ljubimca, ali neuspješno otpuštanje šarafa ga je iznerviralo do nevjerojatnih granica.

Rado bismo vam preveli što “govori”, ali ostat ću pristojna budući da su 90% psovke. Ali evo ukratko: ljut je na sebe, na alat, na automobil i na prijatelja i svima prijeti smrću. Ali ne brinite, u situacijama kada ste tužni ili ljuti tu je uvijek vaš najbolji prijatelj da to ovjekovječi, snimi i objavi tako da to vidi cijeli svijet, pa da bar nekog ovakva frustrirajuća situacija razveseli (ma koliko je to zapravo grozno od nas).

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.