Ovo je jedini razlog zbog kojeg Melania nakon svih afera ostaje s Trumpom

Nakon svih ljubavnih afera Donalda Trumpa o kojima se piše posljednjih tjedana Melania Trump ne pomišlja na razvod, a izvori bliski prvoj dami Amerike za Hollywood life kažu kako postoji dobar razlog zašto se Melania ne želi rastati.Unutar zidova

Bijele kuće Melania ne skriva koliko je ljutita i bijesna zbog Trumpovih afera, ali zbog dobrobiti obitelji i prije svega njihova 11-godišnjeg sina Barrona odlučila je i dalje biti u braku s Trumpom.

Svi koji misle kako će Melania uskoro sudu dostaviti papire za razvod, varaju se. To se neće dogoditi. Varaju se i svi koji misle da je njen ostanak  u ovakvom braku znak slabosti. Upravo suprotno. Melania je u potpunosti fokusirana na sina Barrona i njegova dobrobit jedina joj je zadaća. Vjeruje kako je stabilno obiteljsko okruženje, koliko je to moguće u ovom okolnostima, najbolje za njezina sina.

Posljednja godina bila je teška za Barrona jer se našao pod budnim okom javnosti, što je stresno za svako dijete, kaže izvor blizak prvoj dami.

Kaže kako bi još više pozornosti privukla kada bi se odlučila na razvod i tek takav potez naštetio bi Barronu i njegovu odrastanju.

Zna da bi razvod priuštio novi stres njezinu sinu, a njegova sreća joj je najvažnija i zato će i dalje ostati u braku s Trumpom.

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.