Nekoliko promjena: Prosinečki objavio sastav za utakmicu protiv Senegala

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki objavio je početni sastav za prijateljsku utakmicu protiv Senegela koja se igra u utorak.

Zmajevi će večeras održati službeni trening, a u najavi za utakmicu Prosinečki je istaknuo da će biti promjena.

Bit će nekoliko promjena u ekipi u odnosu na utakmicu s Bugarskom, jer smo i najavili da će svi dobiti minutažu u ovim dvjema utakmicama. Senegal je, prema mom mišljenju, bolja reprezentacija od Bugarske i vjerujem da će to biti prava utakmica i pravi test za nas. Oni su sudionici Svjetskoga prvenstva i imaju igrače koji igraju širom Europe, u Engleskoj, Italiji i jako su kvalitetni. Bit ćemo bolji nego u prošloj utakmici jer smo duže zajedno i neke stvari smo “pohvatali”. Već sam rekao da možemo biti zadovoljni susretom s Bugarskom jer smo kratko vrijeme proveli skupa, svega dva dana, naveo je Prosinečki.

Kako je kazao, u utakmici protiv Bugarske zalaganje je bilo na razini, prenosi N1.

Bilo je tu i greški i to ćemo ispravljati, ali momci su dali sve od sebe. Dobro je što smo pobijedili radi atmosfere i samopouzdanja. Sada očekujemo još jednu pravu utakmicu u kojoj ćemo biti još bolji. Ovdje imamo bolje uvjete, u Razgradu smo imali problema sa snijegom i bilo je upitno hoćemo li trenirati. Očekujem, naravno, da se svi maksimalno zalažu, a mislim početi s ovim sastavom: Šehić, Vranješ, Bičakčić, Šunjić, Kolašinac, Cimirot, Sarić, Pjanić, Višća, Džeko i Kodro, naveo je Prosinečki.

Utakmica Senegal-BiH u Le Havru na programu je sutra u 20.00 sati.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.