Nekadašnji Vatreni otvorio luksuzni hotel u Čapljini, zaposlit će oko 30 ljudi

Nekadašnji nogometni reprezentativac Hrvatske, Čapljinac Nikica Jelavić, nakon okončanja profesionalne karijere, krenuo je u biznis, a da praktično nije napravio nikakvu pauzu za odmor i opuštanje.

On je s prijateljem i sada poslovnim partnerom Goranom Suškom u petak u Čapljini otvorio luksuzni hotel “President”, koji se nalazi u blizini puta koji vodi prema obližnjoj Hrvatskoj i Jadranskom moru.

Otvaranje hotela i sve što nudi ovo prestižno zdanje u petak je bila tema dana u Hercegovini, a svjedoci tvrde da je “President” trenutno najprestižniji i najluksuzniji hotel u Hercegovini, koji ima sedamdeset mjesta za noćenje, restoran, caffe bar, bazen i još mnogo luksuznog sadržaja.

Prezauzet sam svakodnevnim obvezama oko hotela, ali ništa mi nije teško. Navikao sam na rad i znoj…, rekao je Jelavić za Sportske novosti, te dodao:

Nikica Jelavić i njegov poslovni partner Goran Sušak

Drago mi je da sve teče kako treba, sretan sam što je sve ispalo kako smo i zamislili, baš prema željama i planovima moga poslovnog partnera i prijatelja Gorana Suška i mene. No, sada nam predstoji svakodnevni rad da održimo početnu razinu i još je podignemo nabolje, da razvijemo posao, tako da naši gosti dolaze i odlaze s osmijehom na licu i željom da ponovo dođu. To nam je obveza i tome ćemo težiti svakoga dana! Ovdje sam rođen, odavde sam krenuo u svijet nogometa i u duši sam osjećao obvezu da jednog dana vratim, bar nešto, svome zavičaju. Eto, uspjet će se otvoriti tridesetak novih radnih mjesta, kazao je zadovoljni Jelavić.

(www.jabuka.tv)

19 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.