Najbolji hrvatski boksač najavio pohod na olimpijski naslov

Boksački profesionalac i brončani olimpijac iz Rio de Janeira 2016. Filip Hrgović, u utorak je na sastanku predstavnika Hrvatskoga boksačkoga saveza (HBS) i Hrvatskoga olimpijskoga odbora (HOO) dogovorio nastavak suradnje na projektu OI Tokio 2020. godine.

Moj veliki neostvareni san još živi u meni – želim osvojiti olimpijsko zlato. To je ambicija koja me drži od malih nogu. Na posljednjim Igrama nisam uspio u tome i vrhunska je stvar što sada i profesionalci mogu u borbu za olimpijske medalje, kazao je Hrgović.

Hrgović je dalje naglasio da vjeruje da će s tom ambicijom moći uskladiti svoju profesionalnu karijeru.

Nikad se ne zna što budućnost donosi, boks je rizičan sport, svjestan sam da moja karijera može završiti sutra i zato me još drži ova olimpijska ambicija. Budem li zdrav, nema razloga da ne nastupim u Tokiju. Veselim se novom pokušaju ostvarenja svoga sna i vjerujem da ću ga iz drugoga pokušaja i ostvariti, zaključio je Hrgović.

Ovom sastanku nazočili su glavni tajnik HOO-a Josip Čop, ravnatelj Odjela za unapređenje razvojnih programa Neven Šavora, dopredsjednik HBS-a Mladen Mikolčević, glavni tajnik Marko Marović te direktor reprezentacije Željko Mavrović.Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.