Mostar: Zbog radova na desnoobalnom kolektoru doći će do izmjene režima prometa | Jabuka.tv

Mostar: Zbog radova na desnoobalnom kolektoru doći će do izmjene režima prometa

Nastavak radova na izgradnji glavnog desnoobalnog kolektora u Mostaru počet će u ponedjeljak, 23. studenoga.

Kako je navedeno iz Gradske uprave, radovi će se izvoditi duž Ulice dr. Ante Starčevića počevši od kružnog toka kod zgrade Mljekara do raskrižja s Ulicom kralja Tomislava (vrh Avenije) te dalje Rudarskom ulicom do križanja s Ulicom blajburških žrtava (kod Osnovne škole Ivana Gundulića).

Zbog radova će doći do izmjene režima prometa te stoga sudionici u prometu trebaju obratiti pozornost na privremenu vertikalnu signalizaciju.

Izvođač radova je HP Investing d.o.o. Mostar, a Nadzorno tijelo EPTISA (Kraljevina Španjolska) u konzorciju s Integra d.o.o. (BiH) i Enova d.o.o. (BiH).

Sredstva za realizaciju predmetnih radova osigurana su dijelom iz sredstava vodoprivrednih naknada HNŽ putom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ, zatim Fonda za zaštitu okoliša FBiH te iz proračuna Grada Mostara.

Paralelno s radovima izgradnje glavnog desnoobalnog kolektora odvijat će se i radovi na rekonstrukciji raskrižja ulica Rudarska i Kralja Tomislava (vrh Avenije) gdje će se umjesto postojećeg raskrižja izgraditi kružni tok.

Sredstva za ove radove osigurala je Vlada FBiH putem Ministarstva prometa i komunikacija FBiH u iznosu od 500.000 KM.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

 • Ovo je sramota već dvije godine rade ulicu B.žrtava od Smrčenjaka do kružnog toka sa Dubrovačkom.I još se nezna kad će završiti.Bešliču ne počinji ništa raditi dok ovo ne završe.Stvorit će se takve gužve i kaos na ulicama da će ti svaki dan svatko majku spominjat

 • Pare za kolektore i novi kanalizacioni sistem grada dala Švedska. Sad za nastavak radova daje Vlada Federacije jer su pare potrošene, a nije završeno. A Švedska traži pare nazad ako se ne završi.

 • Tko može neka kupi helikopter. Grad pun rupa, ceste se motaju kao špaga. Kuće po cesti. Gradska uprava izdaje riješenja,dozvole kako kome. Tko je veći kriminalac taj ima bolji rejting.

 • Nego kada, već pred izbore.
  Kao da su građani idioti pa ne vide namjeru vladajućih.
  Natječaji za posao,radovi na sve strane….te aktivnosti kojih inače nema kroz godinu,a sve za stvaranje privida”da se radi i sl.”
  E radi tog vrijeďanja inteligencije graďana,treba glasati za opoziciju i neovisne kandidate.
  Dosta obmana i varanja. Dosta!

Komentiraj: