Mještani u Bradini blokirali vojarnu u koju bi trebali biti smješteni migranti: Nek ih vode Bakiru, Čoviću i Dodiku – Jabuka.tv

Mještani u Bradini blokirali vojarnu u koju bi trebali biti smješteni migranti: Nek ih vode Bakiru, Čoviću i Dodiku

Najava ministra sigurnosti BiH Selme Cikotića da će migranti iz Lipe biti smješteni u objekt Oružanih snaga BiH na Bradini izazvala je revolt mještana.

Oni su zbog toga blokirali krug vojarne.

Okupilo se oko 200 mještana, a taj broj se povećava.

Kažu da će svojim životima braniti dolazak migranata, javlja Avaz.

Nek ih vode Bakiru, Čoviću, Dodiku i ostalima. Mi nemamo gdje. Svi se u tome slažemo, Bradina i 30 okolnih sela. Samo nam grad Konjic slabu podršku daje, rekao je jedan od okupljenih.

Migranti stižu u Konjic, Vlada HNŽ traži ozbiljnost najvažnijih državnih tijela

(www.jabuka.tv | Foto: Avaz)


16 komentara

  • Pa šta je sad opet Čović kriv za Cikotićeve i Bakirove pokušaje podvale sa tim migrantima u HNŽ???

    To je standardna lažljiva i ljigava sarajevska politika …možda bi vi opet htjeli huškati narod i paliti po Mostaru???

  • Dzafirovic je isao u Pakistan svojoj braci i obecao im sve sto su htjeli. Bakir, Dzafirovic, Komsic, Cikotic. Neka ih vode kuci… Svojim najblizim. Konfor imaju, posjed a i novac..

  • Tako je. Čak je Radoncic dao ostavku zato što dva muslimanska člana predsjednistva mute sa Pakistanom. Ne dajte u Herceg Bosnu a njih i njihov narod koji je pošten će ovi isilovci doći glave.

  • Selmo Cikotic opet vodi akciju protiv hrvata, zrtvujuci i bosnjake Bradine i Konjica. Samo ih guraju dalje od onih kojo su ih doveli i uzeli novac za to. Bakir, Dzafirovic, Komsic, Biserka Turkovic. Selmo je operativac i sprovodi sto mu vrh SDA naredi. Hrvati u Hercegovini moraju znati da je ovo Brigada potencijalni isilovsca, opaki vojnosposobni ljudi, mladica koji ne prezaju niti od cega. Pa oni se izmeduse biju i bodu nozevima. Onaj tko ih doveo neka ih ugosti. Hrvati u Hercegovini to nisu sigurno.

  • Pomozite Bošnjaci svojoj braći,budite humani,pokažite svoju humanost!Mi Hrvati smo vas primili ,u ratu ,otvorili hotele po moru,itd,zar ste zaboravili!!!Ti ljudi su jadni,nisu krivi što su nasjeli na političke igre,kao što i danas većina nasjeda!!Pomozite braći i ne igrajte se njihovim sudbinama!!!

  • Goni sto dalje od bradine kakvi migranti vidite kako su obuceni i kakve mobitele imaji to su profesionalni voinici jadna nam majka

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.