5 napetih znanstveno-fantastičnih filmova – Jabuka.tv

5 napetih znanstveno-fantastičnih filmova

Dobrih filmova nikad dosta.

Posebno u ovim hladnim danima kad je dobar film odličan način za potrošiti slobodno vrijeme.

Ovaj put, portal Jabuka.tv vam donosi popis odličnih znanstveno-fantastičnih filmova.

Neke od ispod priloženih filmova možda ste već gledali, a one koje niste, stavite na vrh popisa filmova koje ste namjeravate gledati…

Ex Machina

Mladi programer Caleb veseli se što je upravo on, od svih zaposlenika, dobio priliku provesti nekoliko dana s glavnim direktorom svoje tvrtke.

No, ono što se čini kao poziv na neobavezno druženje, u stvari je početak eksperimenta u kojem će Caleb iskušati granice svoje ljudskosti nakon što upozna umjetno stvoreno biće u prelijepom ženskom tijelu.

Nevidljivi čovjek – The Invisible Man

Zatočena u nasilnoj vezi s bogatim i briljantnim znanstvenikom, Cecilia Kate pod okriljem noći bježi i skriva se uz pomoć svoje sestre, dugogodišnjeg prijatelja i njegove kćeri.

Ali nakon što Ceciliain bivši partner počini samoubojstvo te joj ostavi popriličan iznos nasljedstva, Cecilia posumnja u istinitost priče o samoubojstvu.

U isto vrijeme počinju joj se događati neobjašnjive i smrtonosne stvari koje prijete njoj i svima do kojih joj je stalo, te ju polagano počinje napuštati razum dok se trudi svima dokazati da ju progoni netko koga nitko ne može vidjeti.

Početak – Inception

Leonardo DiCaprio je Dom Cobb, muškarac koji posjeduje mogućnost manipuliranja snovima.

Zahvaljujući ovoj fantastičnoj sposobnosti Cobb je postao iznimno tražen od strane moćnih korporacija koji koriste njegove jedinstvene vještine kako bi nadmudrili konkurenciju i domogli se vrijednih informacija. Ipak, njegov najnoviji zadatak je drugačiji od bilo čega što je prije radio.

Dolazak – Arrival

Sveukupno dvanaest letjelica jajastog oblika sletjelo je na različitim lokacijama diljem svijeta.

Američka vojska uskoro regrutira lingvisticu Louise Banks, čiji je zadatak uz pomoć fizičara Iana Donnellyja otkriti jesu li naši posjetitelji došli u miru ili predstavljaju prijetnju kompletnom čovječanstvu…

Upgrade – Nadogradnja

Gray Trace u jednom će brutalnom i tragičnom događaju izgubiti sve – suprugu koju obožava i kontrolu nad vlastitim tijelom.

Njegova situacija privuče pažnju tajanstvenog milijardera koji Grayu ponudi lijek u obliku eksperimentalnog implanta zvanog STEM. Nevoljko, Gray prihvati ponudu no uskoro otkrije da STEM ima svoj glas i um.

5 moćnih filmova gdje je Jason Statham u glavnim ulogama

Ovdje možete pronaći preporuke za filmove i serije

(www.jabuka.tv | K.A.)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.