5 moćnih filmova gdje je Jason Statham u glavnim ulogama – Jabuka.tv

5 moćnih filmova gdje je Jason Statham u glavnim ulogama

U djetinjstvu je igrao nogomet i bio ulični zabavljač, ali su ga od svega najviše zanimali skokovi u vodu.

Bio je dvanaest godina član britanske reprezentacije te je na SP-u 1992. zauzeo 12. mjesto, pričamo o Jasonu Stathamu.

Srećom, maestralni redatelj Guy Ritchie ga je zapazio dok je Jason radio kao model, i dao mu ulogu u filmovima koji su ga gurnuli u Hollywood.

Kao rođen je za akcijske filmove, a neke od najboljih je portal Jabuka.tv izdvojio za vas.

Snatch – Zdrpi i briši

Čuveni kradljivac Franky Four Fingers na proputovanju je kroz London s dijamantom ukradenim u Belgiji. No isporuku dragog kamena šefu bande Aviju, koji čeka u New Yorku, prekida drska pljačka.

U međuvremenu, dva boksačka promotora otkrivaju neobičnog, naizgled nepobjedivog borca irsko-romskog podrijetla i nadaju se velikom uspjehu.

Kada osvetoljubivi Avi stigne u London, otvaraju se paklena vrata, i putovi mnoštva sumnjivih tipova željnih brze i lake zarade prepliću se. Slijedi konačna bitka za dijamant…

Lock, Stock and Two Smoking Barrels – Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške

Eddie, Tom, Bacon i Soap uključuju se u najveću kartašku igru u životu.

Iako su sa sobom uzeli sve što imaju, na kraju završe s dugom koji bi ih mogao koštati više od novca. Sada moraju uložiti sve moguće vrijeme kako bi dobili novac, platili dug i ostali živi…

Transporter

Bivši vojnik Frank Martin živi sam u Francuskoj, gdje vodi privatan biznis kao transporter, unajmljeni kriminalac čija je specijalnost prenositi pakete i putnike, bez postavljanja ikakvih pitanja.

Radeći isključivo po pravilima i nikada ih ne kršeći, Martin je došao na glas kao najpouzdaniji čovjek za takav posao

The Bank Job – Pljačka

Jedna od najvećih pljački u povijesti Britanije završila je bez ijedne uhićene oso­be, a opljačkani novac nikada nije pronađen. Lopovi su iskopali tunel do banke i ukrali sefove pune nakita i novca, ukupne vrijednosti oko 3 milijuna funti.

O pljački se na naslovnicama pisalo neko­liko dana, a onda je odjednom sve prestalo. Ovaj film otkriva sve što je dosad skrivano: kraljevski seks skandal, korupciju u visokom društvu i savršeni zločin.

The Italian Job – Dobar posao u Italiji

Velika avantura počinje u Veneciji, putuje preko talijanskih Alpa i Philadelphije i završava na ulicama Los Angelesa.

Lopovska banda kojoj je na čelu Charlie Croker uspjela je izvesti gotovo nemoguću pljačku u Veneciji, samo da bi tijekom bijega doznala kako ju je jedan od njih, Steve, izdao kako bi najveći dio plijena zadržao za sebe.

Strpljivo planiranje osvete je pri kraju, a ekipi se, isprva nevoljko, pridružuje i iskusna obijačica sefova Stella Bridger, kći Crokerova učitelja Johna. Steve trenutno luksuzno živi u Los Angelesu, ni ne pomišljajući kako će njegovo ukradeno zlato uskoro promijeniti vlasnika.

Ovdje možete pronaći preporuke za filmove i serije

5 napetih akcijskih filmova koje ne želite propustiti

(www.jabuka.tv | K.A.)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.