5 napetih akcijskih filmova koje ne želite propustiti – Jabuka.tv

5 napetih akcijskih filmova koje ne želite propustiti

Dobrih filmova nikad dosta.

Posebno u ovim hladnim danima kad je dobar film odličan način za potrošiti slobodno vrijeme.

Ovaj put, portal Jabuka.tv vam donosi popis odličnih akcijskih filmova.

Neke od ispod priloženih filmova možda ste već gledali, a one koje niste, stavite na vrh popisa filmova koje ste namjeravate gledati…

Léon: The Professional

Mathilda, dvanaestogodišnja Njujorčanka, živi tužan život s obitelji. Njezin otac čuva drogu za korumpiranog policajca Normana Stansfielda i jedina je svijetla točka u životu nesretne djevojčice njezin mlađi brat.

Jednoga dana Stansfield i njegov tim osvete se njezinu ocu zbog nesuglasica i poubijaju cijelu obitelj. Preživjela je samo Mathilda, koja je bila u kupnji.

Djevojčica nalazi utočište u stanu susjeda Leona. Kada sazna čime se bavi njezin neobični susjed, zamoli ga da osveti njezina brata.

Shooter

Kada misija američke vojske u Etiopiji krene po zlu, njihov najbolji snajperist Bob Lee Swagger ostavljen je na milost i nemilost u neprijateljskoj zemlji.

Razočaran u sustav i vrijednosti američke vojske, Swagger nestaje bez traga i započinje samotnjački život duboko u šumama Rocky Mountainsa, daleko od svih veza s američkom vladom i vojskom.

Tri godine kasnije pronalazi ga pukovnik Isaac Johnson i moli ga da se vrati u službu kako bi spriječio atentat na američkog predsjednika. Swagger pristaje, no ubrzo shvaća da je upleten u teoriju zavjere i da atentat nije planiran predsjednika, već na drugu važnu osobu.

Računovođa

Wolff je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA uredu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svjetske kriminalne organizacije.

Zbog svojih sposobnosti zapeo je za oko Ministarstvu financija kojeg predvodi Ray King. Istovremeno, Wolff počne raditi za moćnu kompaniju unutar koje je Dana Cummings otkrila financijsku malverzaciju koja uključuje milijune dolara.

Bratstvo lopova

Priča prati legendarnu ekipu pljačkaša banaka koja planiraju veliku, finalnu pljačku federalne rezerve u Los Angelesu, i to žele izvesti točno ispred nosa elitnih policijskih jedinica tog grada.

John Wick

Nakon što je sahranio suprugu Helen, koja je preminula od bolesti, John Wick po povratku kući dobiva poseban, posljednji poklon od svoje žene – slatko štene Daisy, koje on od tog trenutka obožava jer mu pruža utjehu.

John i Daisy ugodno provode dan vozeći se mjestom sve dok na benzinskoj postaji Wick ne sretne trojicu ruskih gangstera, čiji vođa Iosef Tarasov inzistira da mu Wick proda auto, klasik iz 1969., Ford Mustang.

John odbija ponudu, a banda ga te večeri prati do kuće, napadne, ukrade auto i ubije Daisy. Obračun i osveta bit će nemilosrdni. Uskoro neće biti važno što je učinjeno, nego kome je to učinjeno.

5 filmova s Matthewom McConaugheyjem koji će vas ostaviti bez daha

Ovdje možete pronaći preporuke za filmove i serije

(www.jabuka.tv | K.A.)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.