Milanović sazvao prvo zasjedanje Sabora

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović donio je Odluku o sazivanju prvog zasjedanja Hrvatskoga sabora za četvrtak, 16. svibnja, izvijestio je Ured predsjednika.

Predsjednik je odluku donio na temelju odredbi Ustava Republike Hrvatske i Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor.

Prema Odluci, prvo zasjedanje Hrvatskoga sabora održat će se u četvrtak, 16. svibnja u 11 sati u zgradi Hrvatskoga sabora u Zagrebu.

Odluka stupa na snagu danom donošenja, odnosno u četvrtak, navodi Ured predsjednika.

Izbori zastupnika u Hrvatski sabor održani su 17. travnja 2024. godine, a predsjednik Vrhovnog suda i Državnog izbornog povjerenstva Radovan Dobronić uručio je predsjedniku Milanoviću Konačne rezultate izbora zastupnika za Hrvatski sabor 29. travnja.

Plenković: Imamo 76 potpisa

(Hina)

2 komentara

  • Ponovo nova sezona tiki-taka sapunice i performans izmedu pionira Milanovica i Plenkovica za napaceni Hrvatski narod. Bolje nego ikakav Hitchcock-film. Ante zove Sabor RH: Hallo, ovdje Ante. Jel to sabor RH?”. Da gospodine, sto zelite? Ante: “Zelim postat clan sabora!”, Gospodine jeste li vi lud?, Ante: “Jesam. Trebam li jos ista?”. 🍿🍺

  • Nesmijem propustiti viditi facu druga potežem uznos kad mu plenki donese 76 potpisa haha ha moram dotle nabaviti kokice. Od novog sabora neočekujem nikakvu političku kulturu u raspravama , čak mislim daće uspjeti spustiti razinu komunikacije iako većina građana misli da nemože niže. Možda ćemo u ovom sazivu sabora konačno gledati tuču zastupnika što je redovna pojava u parlamentima bivših komunističkih zemalja. Na kraju veliko hvala gospodinu grbinu što je ispunio cilj sdpa a to je , daćemo i dalje morati gledati i slušati gospodu mrak taritas , orešković , beljaka ali nažalost ne više i čačića. S čačićem sabor definitivno gubi na kilaži. Na kraju neće biti dosadno jer su ostali i grmoja i zekanović. Sretno svima

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.