Široki Brijeg četvrti put ostaje bez struje

U petak, 10. svibnja, cijeli Široki Brijeg ponovno ostaje bez isporuke eletkrične energije i to četvrti put u nešto više od dva mjeseca.

Struje neće biti od 9:00 do 13:00 sati, zbog rekonstrukcije 110 kV postrojenja u trafostanici Široki Brijeg koje izvodi Elektroprijenos BiH, doznaje portal Jabuka.tv.

Bez napajanja će tako biti kompletno područje Širokoga Brijega, izuzev područja Mostarskog Blata i dijela Uzarića, područja Kočerina, Privalja i Dužica, područja Prova i Dobriča (osim trafostanice Stiropor).

Prva dva isključenja trajala su po četiri sata, treće je bilo kraće za sat i pol dok će četvrto isključenje također trajati četiri sata.

Kako su naveli u poslovnici Elektro Široki Brijeg, u navedenom razdoblju isporuka električne energije bit će osigurana za Dom zdravlja Široki Brijeg te glavnu vodovodnu crpnu stanicu u Borku.

Obustava električne energije je nastavak radova od strane Elektroprijenosa BiH na rekonstrukciji 110 kV postrojenja u trafostanici Široki Brijeg. Molimo cijenjene potrošače za razumijevanje, poručili su iz poslovnice Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg-Bosne u Širokom Brijegu.

(www.jabuka.tv)

21 komentar

 • Jesmo li dužni plaćati za taj period , više njih kad nemamo struju. Koliko ja znam postoji ugovor između dobavljača i potrošača, jedna od strana ćesto se ne pridržava ugovora?

  • Jao pitanja. Jesmo li dužni plaćati za taj period. Kako ćeš plaćat ako ne trošiš. Na kraju krajeva ko kaže da se mora uvijek imati struje. Jadni mi ako su to problemi 5 sati bez struje.

  • To je bila jedna obična upitna rečenica, na koju možeš normalno odgovoriti: Zbog toga što monterski posao iziskuje danje svjetlo zbog opsega posla. npr jel to teško bilo ? Zašto odmah osuda?

  • Boli me k****….nek daju otkaz evo ja cu radit, mogu i znam taj posao, al nisam podoban (nisam u stranci) pa dzaba krecit…a da smo normalni, ko sto nismo, tribali bi im ne platiti 1 mjesec..pa nek vidi bagra..kad moze Covic zabelijat pola milijarde KM duga obrisat Aluminiju ko da nikad nije postojao (a vecina je zastruju) mozemo i mi ne platiti..cisto za info srbende i balije rade ove poslove nediljom,kad privreda stoji, da steta po gospodarstvo bude manja, al odnarođena vlast stavi maraton u sred radnog vremena, sto ne bi i sred radnog vremena iskljucili struju…bagro usljiva ako citas ovo znaj da ako ima Boga, a ima, gorit ce te u 9 krugu pakla

 • Kako će raditi bilo tko ( od trgovina, obrta,ugostitelja, poduzeća itd) i kako mislite da će se evidentirati promet preko fiskalnih uređaja?
  Halooo?
  Pošaljite Vi iz Elektra PISMENU obavjest UNO Banjaluka i Poreznoj u Sarajevu o isključenju , jer kad isti vide da se ne kucaju racuni eto ih odmah i čačkaju, kažnjavaju.Valjda bi to netko iz uprave trebao znati i sam i jednim aktom rješiti stvar, a ne da bleji samo u mobač i šalje raznorazne porukice , sličice itd.
  Zar je teško to uraditi? Ali briga Vas šta ljudi na terenu trpe radi ovoga.
  I da istina gore za onaj komentar da je posao montera jako opasan, samo imam i kontra pitanje.
  Koliko ima uopće montera koji znaju raditi taj posao u odnosu na foteljaše u Elektru.
  Mislim ni 10 posto.Pametnom dosta!

 • Ma nudera. Obikli se. Ća nam Miro radi 20 lita navikne se čovik vrimenom na sve nedaće ovig svita. Samo sviće i vince ne dirajte. Toga mora biti. Tko je.. i infrastrukturu, prometnice, valitetu življenja, kanalizator, vodovod, nelegalne građevine, ruševine u centru grada itd. itd., vinaca i svića mora biti. Jasno. Moj Gojko moj Frano ostašmo i mi zaglavljeni sa vašom smrti u 90-tima kao što i vi ostašte vječno na istom mistu na mostu. Brte ipak moram priznati imali smo mi i kapitalnih investicija. Digo je Miro ipak koji spomenik, sklonija Ružu, otvorija Zirraat banku, sklepo (k)ružni tok u Oklajin, stavija katanac na “Katran”, preimenova naš Široki, podilija ruho Lijanovićima, uložija u travurinu na Pecari. Novčanik na srce, radija je čovik štogod. Nije dangubio. Uvik je svom Baketu bija pri ruci. Ajde ostat će štogod iza njega ovom svitu. Stan, poslovni prostor, zemljište, pajceki. Živija ti nama još sto lita. I dignuti ćemo ti spomenik posli. Ja predlažem na obilaznici, na jednoj od onih zgrada kod koliktora. Neka svik vidi da živiš u judima bar koliko je i pročistač pravjen. A ovom njegovom naslidniku “je.. nas i ti sad 5-6 mandata kad smo budale”. A jedan “nogu priko noge” i broji: jedna pumpa, druga, treća, četvrta……… Prikuco kralj.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.