La Casa de Papel: Kad stiže i što donosi 5. sezona

Hit serija koja prati kriminalne radnje Profesora i njegovih suradnika, zaludila je svijet i konačno obradovala fanove viješću da peta sezona izlazi – vjerojatno u krajem jeseni ove godine.

Redatelj serije Alex Pina prekinuo je šutnju i objavio kako će 5. i ujedno posljednja sezona također biti objavljena na Netflixu. Iz Netflixa nisu službeno potvrdili datum izlaska sezone, a u nedavnom intervjuu, Pina je otkrio da će serija sadržavati deset epizoda.

Proveli smo gotovo godinu dana razmišljajući o tome kako razbiti bend. Kako staviti profesora na konope. Kako ući u situacije koje su za mnoge likove nepovratne, a rezultat je 5. dio La Casa de Papel. Rat doseže svoju najekstremniju i najdivljiju razinu, ali ujedno je to i najuzbudljivija sezona, otkrio je redatelj Pina.

Posljednja sezona sadržavat će 10 epizoda, a snimanje započinje 3. kolovoza u Danskoj prije seljenja u Španjolsku i Portugal. Očekuje se kako će se većina glavnih članova pljačke vratiti u petu sezonu španjolske drame.

Što nas očekuje u petoj sezoni?

Pina je u intervjuu za Entertainment Weekly rekao kako će doći do rata u završnoj fazi. Prelazimo sa šahovske igre – puke intelektualne strategije – na ratnu strategiju: napad i prepirka. Adrenalin je unutar DNK La Casa de Papel. Adrenalin pomiješan s osjećajima koji proizlaze iz apsolutno složenih, magnetskih, nepredvidivih likova nastavit će se do kraja pljačke banke. Međutim, banda će sada biti gurnuta u nepovratne situacije, u divlji rat.

Pored toga, čini se da će nova sezona slijediti članove pljačke dok pokušavaju pobjeći iz španjolske banke, na temelju kraja četvrte sezone, piše Mixer.hr.

U posljednjoj epizodi Lisabon se ponovno spojio s timom, dok je Gandia pala u nesvijest. Serija će se morati nositi s masivnim liticama ostavljenim na kraju četvrte sezone kada je Sierra pronašla profesorovo skrovište. Postoje neke teorije koje govore da bi Sierra mogla ubiti profesora kao čin osvete za Berlin.

La Casa de Papel: Ovaj detalj čini seriju tako posebnom i zanimljivom

Ostaje nam da strpljivo pričekamo kraj godine i posljednju sezonu hit serije.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.