U tijeku su prijave na Ljubuški Outdoor Festival, pogledajte što se sve očekuje

Javno poduzeće Parkovi Ljubuški d.o.o. te udruge: Biciklistički Klub Ljubuški, Paragliding Klub Ljubuški, Hrvatski Atletski Klub Ljubuški, GSS stanica Ljubuški i Foto Klub Fokus su organizatori i nositelji manifestacije Ljubuški Outdoor Festival uz potporu Grada Ljubuškog i Federalnog ministarstva okoliša i turizma BiH.

U tijeku su prijave za sudjelovanja u natjecateljskim disciplinama na prvom Ljubuški outdoor festivalu. Natjecatelji će moći nastupati u disciplinama: polumaraton “Dva Slapa”, Ljubuška desetka “Scunasticus”, Dječija utrka “Kids run”, Biciklističke utrke “Stipe” i “Mara” te uzbudljivo paragliding natjecanje u preciznom slijetanju “Kosača”.

Prijave traju do 15. svibnja do kada natjecatelji trebaju prijaviti svoju disciplinu te putem uplatnice ili online putem Kupikartu.ba uplatiti kotizaciju  kako bi ostvarili pravo i natjecali se na prvom LJOF-u.

Uz održavanje outdoor tribine, stručnih predavanja vezanih za sport i rekreaciju, aktivni turizam i ekologiju, program festivala će obogatiti i razne radionice iz svijeta outdoor-a:

  • planinarenje, sportsko penjanje, speleologija, fotografija u prirodi, vožnja kanuima i sl.

Više o tom na kakvim radionicama će posjetitelji moći sudjelovati, odnosno kako se prijaviti na iste, saznati možete na stranici festivala te na LJOF društvenim mrežama.

Prigodne majice za ovogodišnji LJOF

U planu organizacijskog tima LJOF-a  je i glazbeni dio festivala koji bi u večernjim terminima zabavio sve natjecatelje i posjetitelje te dao još veću vrijednost festivalu. Nažalost zbog trenutne situacije sa pandemijom Covida – 19  izvjesno je da će se taj dio morati izostaviti iz programa.

Više o natjecanjima, prijavama i programu LJOF-a na Ljof.ba odnosno na facebook i instagram profilu :

LJOF tim poziva i sve one koji žele biti dio ekipe i pomoći u organizaciji prvog LJOF-a da se mogu priključiti kao tehnički volonteri odnosno kao multimedijalni volonteri koji će pomoći svojim znanjem iz foto/video svijeta. Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem sljedećeg linka:

OVDJE se prijavite na LJOF

LJOFAJMO ZAJEDNO, poručuju organizatori.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.