Košarkaši Širokog na rođendanskom slavlju Salona namještaja “Ivanković”

Salon namještaja “Ivanković”, smješten na Visokoj Glavici kod Širokoga Brijega, kroz cijeli ovaj tjedan obilježava svoj 22. rođendan.

Tim povodom ovog utorka među brojnim uzvanicima prodefilirali su i košarkaši HKK Širokog zajedno s klupskim rukovodstvom, predvođenim predsjednikom Igorom Jelčićem, te su na taj način zahvalili na dosadašnjoj, a kako se čini i budućoj suradnji s jednim od svojih važnijih sponzora.

Nakon razgledavanja izložbenog asortimana, koji je, kako se čini, još znatno bogatiji nego prethodnih godina, uprava kluba i igrači su razgovarali sa vlasnicima salona na prigodnom domjenku.

“Mnogi su nas posjetili, kako od naših poslovnih partnera i suradnika do samih kupaca, no posebna čast i zadovoljstvo su nam nekako priređeni dolaskom dragih prijatelja iz HKK Širokog i ove sjajne generacije naših mladih igrača. Kao što znate ovaj klub trenutno u Prvenstvu BiH igra sa najmlađom, ali mogu slobodno kazati i najdarovitijom momčadi koja zaslužuje podršku šire društvene zajednice jer se ipak radi o ‘Sportskom ponosu Hercegovine’, odnosno sportskom kolektivu čiji su rezultati vrijedni svakog divljenja, ali i kada je riječ o radu s mladima u klubu što nas posebno raduje i zbog čega ćemo i ubuduće pomagati njihov rad sukladno našim mogućnostima pošto HKK Široki to definitivno zaslužuje” – kazao je ovom prilikom za Jabuku.tv Stankan Ivanković, vlasnik Salona namještaja “Ivanković”, ali kao što je poznato i sam sportaš i istinski sportski entuzijast.

Upravo je ova tvrtka bila glavni sponzor odigravanja nedavnog prvenstvenog derbija u kojem je na startu nove prvenstvene sezone HKK Široki slavio pobjedu nad velikim rivalom kao što je KK Bosna Royal, a kako se iz priloženog vidi Uprava kluba i igrači to itekako znaju cijeniti i zahvaliti na jednoj uspješnoj, a iskreno se nadamo i suradnji koja će biti i dugotrajna i plodonosna.

Inače, kako smo se uvjerili na licu mjesta, veliko je zanimanje za spomenuti događaj, pa smo primjerice tijekom današnjeg obilaska samog poprišta ovog događaja, odnosno rođendanskog slavlja Salona namještaja “Ivanković” zatekli mnoge poznate osobe iz javnoga života, a među njima čak i veleposlanicu Republike Hrvatske u BiH Jadranku Modrić.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.