Kongres potvrdio Bidena, Trump priznao poraz i obećao uredan prijenos vlasti – Jabuka.tv

Kongres potvrdio Bidena, Trump priznao poraz i obećao uredan prijenos vlasti

Nekoliko sati nakon neviđenih scena nasilja na Kapitolu, američki Kongres potvrdio je Joea Bidena za 46. američkog predsjednika što je konačno potaknulo Donalda Trumpa na priznanje da odlazi iz Bijele kuće.

Američki Kongres u četvrtak je potvrdio pobjedu bivšeg američkog potpredsjednika Joea Bidena na američkim predsjedničkim izborima i objavio da stupa na dužnost 20. siječnja.

Nakon što je završena višesatna rasprava i odbačeni republikanski prigovori na rezultate glasanja u saveznoj državi Pennsylvaniji, Kongres je potvrdio rezultate glasova izbornog kolegija u preostalih 12 saveznih država na koje nije bilo prigovora. Time je potvrđeno da je Biden osvojio 306 elektorskih glasova i pobijedio na izborima.

Twitter blokirao Trumpa i zaprijetio trajnim uklanjanjem

Američki predsjednik Donald Trump je potom prvi put priznao da mu je mandat završen i obećao je uredan prijenos vlasti.

Iako se kompletno ne slažem s rezultatima izbora i činjenice su na mojoj strani, bit će uredna tranzicija vlasti 20. siječnja, objavio je u priopćenju.

Iako je to kraj moga mandata, najboljeg prvog mandata u američkoj povijesti, to je tek početak borbe da Amerika ponovno postane velika, poručio je Trump, koji je dan prije nahuškao svoje pristaše da upadu u zgradu Kongresa i ondje izazovu metež i nasilje s četiri ljudske žrtve.

Policija preuzela kontrolu nad američkim Kongresom, preminule četiri osobe

(www.jabuka.tv)


14 komentara

  • Lijevi mediji, kako u Sarajeviu, tako u Zagrebu i svuda okolo samo lažu o Trumpu. Istina je da je pokraden, jer Biden je masonski igrač iza kojega stoje Soroš, Gates, bogati židovski lobiji. Za njega su i sarajevski banditi Bakir, Komšić, Cikotić, Džaferović, Nikšić i slični mali pacovi. Samo, oni su nebitni, obične smrdljive seronje.

  • Nije imao šanse, svi marxisti svijeta su se udružili protiv Trumpa. Nikave afere Biden-ovaca nisu zasmetale. Ni pedofilija, ni korupcija, ništa nije smetalo. Pitanje je, hoće li Trump izdržat i ova dva tjedna.

  • JESTE RADIO MILEVA SA KOMENTARIMA. TRAMPA TREBA U NAJDUBLJU RUPU ZATVORITI, DA NIKADA IZ NJE NE IZIDE. IDIOT KOJI SAM NE ZNA STA JE REKAO— SLAGAO.SAMO TRAZI NEREDE, KAO VRAG KRSTENE DUSE. TO JE “ON “NISTA DRUGO.

  • Sama činjenica kako se Trampa napadalo od samog pocetka govori o anarhistina, ljevicarima, komunistima,globalistima,fašistima, svim zlima koji su se urotili protiv Boga, obitelji, ali su za sve nakaradne zakone ovog svijeta. Oni će i srušiti ovu nakaradnu civilizaciju. Pod izlikom borbe za ljudska prava, pravo na govor pogledajte kako ti vrli borci za pravo govora brišu sve objave koje nisu u skladu komunisticke, globalisticke,sotonisticke agende. Tko ima oči neka gleda, tko ima uši neks sluša, tko ima mozak neka razmisli gdje ide ovakav nakaradan svijet. Više sliči Sodomi, plesu Salone i kidanju glave Ivana Krstitelja, cirkusu, karnevalu nego normalnom ljudskom biću. Mi koji imamo djecu bojimo se, sve je Izokrenuta priča.

  • Biden je star, senilan i obična lutka na koncu skupine psihopata koiji žele urediti svijet po svome psihopatskom usmjerenju,Gates, Soros, Musk, Rocke feler, Soros, Clinton, Rotschild, sve su to psihopati i nevjerojatno bogati psihopati koije veće desetljećima rade na stvaranju novog svjetskog poretka u kojem bi ljudi sve više bili nalik na robove a sve manje na ljude.Opet, svi ti psihopati, ma koliko bogati, bili na kraju priče skonatać će jedno -uzalud ste krečili, završit će te kao i svi luđaci,u vlastitim govnima.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.