Twitter blokirao Trumpa i zaprijetio trajnim uklanjanjem – Jabuka.tv

Twitter blokirao Trumpa i zaprijetio trajnim uklanjanjem

Twitter je povukao objave Donalda Trumpa, blokirao njegov račun na 12:00 sati i zaprijetio mu trajnim uklanjanjem, što su dosad neviđene mjere donesene nakon nasilja njegovih pristaša koji su u srijedu htjeli spriječiti potvrdu rezultata američkih predsjedničkih izbora.

Na videosnimci koju su ranije povukli Facebook i YouTube, predsjednik na odlasku poziva svoje pristaše koji napadaju Capitol da se vrate kući, ali i ponavlja tvrdnju da su izbori ukradeni.

Prije upada u parlament izbili su sukobi prosvjednika i policije nedugo pošto se Trump obratio tisućama pristaša na prosvjedu ispred Kongresa i usijao atmosferu opetujući nepotkrijepljene tvrdnje o izbornoj prijevari.

Nećemo im dopustiti da ušutkaju vaše glasove, rekao je Trump tada pristašama ispred Kongresa.

(www.jabuka.tv | Foto: AP)


7 komentara

  • Eto, takvi hoce da uspostave mir na nasim prostorima a nisu to spremni ni voljni napraviti u svojoj drzavi! Nedaj nam Boze takvu demokraciju! Sada je pokazao pravo lice drskosti, arogancije i ponistavanje volje naroda! Moral i stid su strane rijeci za njega.

  • Trumpa se nastoji uklonit svim sredstvima. To je najveća urota u povjesti protiv jednog predsjednika. Izgleda da Soroševci vladaju svijetom. Sramota da jednom prdsjedniku oduzimaju pravo glasa i manipuliraju sve njegove izjave. To me podsjeća na komunističke sisteme.

    • Ako netko konstantno lupeta gluposti, lazi, neprovjerene informacije, i iznosi vrlo opasne stavove sa jedne pozicije moci, sta bi drugo trebalo, omoguciti mu da nastavi pa da ovi fanatici koji za ovu narancastu budalu poginuse sinoc nastave napadati i paliti po gradovima?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.