Kome smetaju klupe u Mostaru?

Uništena je jedna od klupa u parku u Ulici kralja Zvonimira u Mostaru.

Riječ je o jednom od prometnijih parkova u gradu, ljuljačke i klackalice svaki dan privlače veliki broj  školaraca i roditelja s djecom.

To je nekome očito zasmetalo pa je odlučio/la uništiti jednu od klupa postavljenih u parku.

Nepoznati “huligan” trijumfalno je dijelove klupe ostavio po parku.

Nažalost, ovo nije ni prvi, ali ni posljednji ovakav slučaj kako u Mostaru tako i u cijeloj Hercegovini koja ima sličan problem.

(www.jabuka.tv)

16 komentara

 • A jesmo zaostala kasaba, mislim na cijelu Hercegovinu. Ovo se dogadja svugdje, sjetite se Borka i kolko puta su unistene i klupe i ostale stvari po parkovima.
  Mislimo da smo najpametniji i najbolji narod na svijetu, a jedina istina je da smo zaostali i neuki. Centri gradova se na puno mjesta raspadaju, sve se gradi bez ikakvog plana, parkovi i zelene povrsine skoro da ne postoje, i ono malo sto se napravi par budala preko noci unisti.

  • Klupe u Borku u Širokom postavila je jedna “sporedna” politička strančica. ZNA SE kome su zasmetale pa ih je srušio. Sramota u svakom slučaju.

 • tu se na slici vidi da je kantolac slomljen. kantolac tek tako slomiti nije moguće.
  kupe su trule i dotrajale. treba ih svejedno mijenjati. tko god da ih je slomio samo je ubrzao proces i uštedio vam troškova. trebao je polomiti i ostale. možda se napokon onda sjetite obnoviti i park kako treba.

 • Problem uredjenje javnih povrsina a posebice parkova jeste njihova odrzivost.Koja logika je napraviti javni park i u njega potrositi stotine tisuca maraka a ne postaviti video nadzor ili neki drugi oblik nadzora.U Mostaru, obnovljeni parkovi su preko dana okupljaliste za dijecu i zaista je to lijepo vidjeti,predvece park zauzmu “ponosni” vlasnici raznorazne pascadi a kasno u noc narkomani,huligani i ostali probisvjeti..i tako to u krug…

  • Uništavaju se i privatne kuće i imovina i baca razni otpad u dvorišta i njive od strane susjeda i kod nas.
   A zna se i koji su.
   A očito ne znaju da je najmanja kazna za takve nasilnike 500 KM i da se kažnjavaju.
   Ovakvo šta se nikad nije radilo i treba im udariti po đžepu i prijaviti.

 • Sta me brige jesu li klupe u mostaru slomljene, šta je sa tim više. Ovo je bilo u mostaru, ono je bilo u mostatu.

 • 9:47 Slažem se.Toliko nekulture kao ovdje nigdje nema.Smeće svuda,pljuvanje po cesti,zelenih površina nema,klupe uništene….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.