Kerametal donirao medicinsku opremu Domu zdravlja Ljubuški – Jabuka.tv

Kerametal donirao medicinsku opremu Domu zdravlja Ljubuški

Tvrtka AT Kerametal Ljubuški donirala je medicinsku opremu povodom prevencije širenja epidmije koronavirusa Domu zdravlja Ljubuški.

Ova ljubuška kompanija na ovaj način se uključila u borbu protiv koronavirusa.

Društvena odgovornost poduzeća je osobina i uvjerenje koje gajimo godinama u poslovanju, odrasli na tim temeljima odlučili smo se uključiti u borbu protiv pandemije COVID-19 te donirati potrebnu opremu za Dom Zdravlja Ljubuški. Zajedno smo jači, stoji u obavijesti Kerametala.

Podsjećamo kako je Ljubuški za sada bez evidentiranih slučajeva koronavirusa, no valja preventivno djelovati kako se epidemija ne bi pojavila ili ako se pojavi da se njezine posljedice što više umanje.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • poznam gazdu osobno,kad mi nitko od prijatelja i duznika nije pomogao nasao se jedan suradnik nisam ga tada osobno znao,koji mi je dao osobno financijsku injekciju za kupnju radnog kombija

  • Poznam ga osobno …ne sjedi sa barbarićom i ostalim vodi svoj biznis bez političke podrške zapošljava ljude kao djelatnike i kao podizvođače nije dobio nagradu ili povelju od načelnika za poslovnu uspješnost odazovite se nagrađeni odazovite se gazde …. Ante hvala ti u ime moje obitelji

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.