Iz maminog kuta: Inventura

Prije otprilike tri mjeseca, u našem tek pokrenutom Life kutku, započeli smo sa kolumnom jedne mame. Iz maminog kuta je bila zamišljena kao opuštena, iskrena i zabavna kolumna koja će govoriti o “najboljem poslu na svijetu”.

Nagovorili smo Mamu da podjeli s nama svoja iskustva i ona je pristala (naravno, uz uvjet da ostane anonimna), te ste svakog drugog ponedjeljka mogli čitati o njoj i njenim razmišljanjima o roditeljstvu i odgoju, prvenstveno male djece.

Mama sada kreće na odmor, a mi ćemo vas još jednom podsjetiti na sve njene kolumne:

“Dajte da se prvo predstavim ljudima.” rekla nam je i sutradan poslala svoj prvi tekst, Iz maminog kuta: Upoznajte mamu.

Sljedeći je bio tekst u kojem je priznala: Htjela sam četvero, a imam dvoje djece, a onda su sljedile njene priče o trudnoći i trudničkom sjaju, a posebno je iskrena bila u svojoj priči o porodu, s kojom se poistovjetilo mnoštvo naših čitateljica.

Cijela fama koja se digla oko “kraljevske bebe” potakla ju je na pitanje Jesu li žene ženama najgori neprijatelji?

Onda sljedi nešto o čemu smo dugo pričali, raspravljali, razmišljali, objaviti ili ne, da bi na kraju prihvatili Mamine argumente i objavili njen stav o kaznama i kažnjavanju djece u Šibom po guzi: Da ili ne?.

Za kraj i pred odmor, zaključujemo sa najvažnijom lekcijom: Pustite prašinu, vrijeme provedite s djecom.

Nadamo se da će se Mama odmoriti od pisanja, a na jesen, tko zna, možda se vrati sa novim pustolovinama…

(www.jabuka.tv)

Klikni OVDJE i posjeti naš LIFE kutak

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.