Intimna ceremonija: Mario Ančić uplovio u bračnu luku

Nekadašnji hrvatski tenisač, koji se nakon umirovljenja posvetio karijeri pravnika, izrekao je sudbonosno “da” liječnici Mili Fabris u rovinjskoj Crkvi svete Eufemije.

Na njihovom vjenčanju, kako izvještava Story, bilo je 15 uzvanika iz kruga najuže obitelji, a ulogu vjenčanih kumova dodijelili su Katarini Puljić i nekadašnjem veslaču Anti Kušurinu.

Nedugo prije 27. rođendana, Mario Ančić se 23. veljače 2011. godine službeno umirovio od tenisa.

Povlačim se iz sporta koji neizmjerno volim, posljednje su godine bile teške, a moje tijelo više ne može pratiti ritam tenisa. Ovo je bila teška odluka, ali kada sam shvatio da ne mogu igrati tenis na najvišoj razini, onda sam odlučio da više nema smisla. Neka ovo ne bude tužan dan, odlazim uzdignute glave, kao čovjek koji se nikada nije predao. Ponosan sam na sve što sam napravio u tenisu, moja obitelj bila mi je velika potpora, neizmjerno sam im zahvalan. Okrećem stranicu u svom životu, idem prema novim izazovima, spremao sam se za život nakon karijere, želju s teniskih terena usmjerit ću prema pravu, rekao je tada 26- godišnji tenisač.

Izrekao je sudbonosno “da” liječnici Mili Fabris

Završetak sportske karijere uvijek je težak za vrhunske sportaše, mnogi su padali u depresiju, nisu znali što će sa sobom, ali ne i Mario. On je još tijekom karijere puno pozornosti posvećivao svojem obrazovanju. Od 2002. studirao je pravo na Splitskom sveučilištu, a diplomirao je sredinom travnja 2008. na temu iz sportskog prava “ATP jučer, danas, sutra”. Nakon toga je odradio pripravnički staž i položio pravosudni ispit u Zagrebu. Magistrirao je u Columbiji 2013. godine, a krajem svibnja 2015. uspješno je u SAD-u obranio doktorat.

U međuvremenu (od lipnja 2013.) bio je zaposlen u pravnoj službi profesionalne košarkaške NBA lige, da bi poslije doktorata postao zaposlenik Credit Suisse i to kao investicijski bankar na Wall Streetu u timu koji pri akvizicijama savjetuje najveće svjetske investicijske fondove.

Danas radi za američki investicijski fond One Equity Partners čiji je dopredsjednik bivši veslač i njegov vjenčani kum, Ante Kušurin.

(www.jabuka.tv | Foto: Story)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.