I Narodno pozorište Mostar u akciji za Anu Ritu Puljić

Narodno pozorište Mostar pridružilo se akciji pomoći za trogodišnju Anu Ritu Puljić, djevojčicu koja nikad nije stala na svoje noge, a velika joj želja da pleše s prijateljicama. U dogovoru s obitelji djevojčice, Narodno pozorište Mostar će u petak 13. listopada u 20 sati izvesti humanitarnu predstavu “Hotel Plaza”, višestruko nagrađivanu hit predstavu u režiji Admira Glamočaka, a sav prihod od prodaje ulaznica bit će doprinos za liječenje, kao i poziv svima da pomognu onoliko koliko su u mogućnosti.

Cijena ulaznice je standardna za predstave u produkciji NPM-a: 7 KM, s popustom 3,50 KM, ali napominjemo da će u petak u 20 sati ispred Narodnoga pozorišta Mostar biti i volonteri koji će prikupljati novac za liječenje Ane Rite Puljić i svi se mogu uključiti u akciju pomoći djevojčici.

Ana Rita boluje od teške bolesti mišića, spinalne mišićne atrofije koja nažalost zahvaća i pluća tako da djeca s tom dijagnozom do četiri godine završe na respiratoru. Ana Rita ima mogućnost liječenja u Njemačkoj, ali cijena jedne injekcije je 100.000 eura i treba ih primiti godišnje barem pet.

Hotel Plaza” je višestruko nagrađivana predstava Narodnoga pozorišta Mostar: tekst Neila Simona režirao je Admir Glamočak, i nagrađena je na nekoliko festivala. Predstava o prolaznosti, vremenu, starenju, ljubavi; zabavna i duhovita. Podsjeća nas na naše snove i pitanje koje ne smijemo zaboraviti postavljati sebi: Jesmo li sretni?, priopćeno je iz Narodnoga pozorišta Mostar.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.