HRS: Kordića smo podržali zbog neviđene protuhrvatske kampanje od strane bošnjačkih stranaka i medija

Hrvatska republikanska stranka podržala je kandidata Marija Kordića za gradonačelnika Mostara.

Kako je ova stranka objavila na svojoj Facebook stranici, podrška je rezultat dogovora Gradskog odbora Mostar HRS-a i Kordića kao kandidata.

Razlog zašto smo sjeli s njim i tražili neki kompromis leži u neviđenoj protuhrvatskoj kampanji od strane ujedinjenje bošnjačke političke desnice i ljevice, kao i svih najjačih medija u BiH.

Zato smo Kordiću formulirali niz programskih smjernica za koje mu nije potrebna podrška u vijeću, nego je stvar isključivo njegove dobre volje i odgovornosti. Sve moguće realizirati u trajanju četverogodišnjeg mandata. Suglasnost na smjernice Kordić je izrazio svojim potpisom. Da konačno završimo sapunicu oko izbora gradonačelnika i krenemo raditi ono za što nas je narod birao, zaključuje se u objavi HRS-a.

DOGOVORENE SMJERNICE DJELOVANJA BUDUĆEG GRADONAČELNIKA U SKLADU S NAČELIMA HRS-a

HRS je podržao kandidata dr. Marija…

Objavljuje Hrvatska republikanska stranka – MostarPonedjeljak, 15. veljače 2021.

Iste večeri oko 21:00 sat HRS se putem Facebooka ponovno obratio javnosti u kojoj su poručili, kako navode, sveopćoj ”bosanskoj” javnosti da Boška Ćavar i Irma Baralija nisu krive za izbor Marija Kordića za gradonačelnika Mostara već isključivo tri vijećnika HRS-a.

Pozvali su ih da ostave na miru vijećnice Naše stranke, a HDZ-u BiH poručili su da će im već na sljedećoj sjednici prisjesti slavlje i vatromet zbog tri vijećnika HRS-a.

Priopćenje pročitajte u nastavku:

HRS JE KRIV, NE GĐA BOŠKA ĆAVAR I IRMA BARALIJA

Ovim putem poručujemo sveopćoj „bosanskoj“ javnosti da nisu gđa Boška…

Objavljuje Hrvatska republikanska strankaPonedjeljak, 15. veljače 2021.

Mario Kordić je novi gradonačelnik Mostara!

(www.jabuka.tv | Foto: Denis Kapetanović/Pixsell)


9 komentara

  • Mostar nikad nije bio bosanski pa neće ni u buduće bez obzira koliko to Bakir želio. Za čudo kako to odobrava Salem i ostali hercegovci iz bošnjačkih stranaka.

  • Zukan Helez i Bakir dosli da urede Mostar. Zukane supcino vidimo kako si uredio Bugojno, gdje su hrvati tamo a i Bakir Sarajevo sto je tu sa hrvatima i srbima… Eto oni bi pravili probosanski Mostar.. Cestitke Kordicu i puno srece..

  • Pa i na prvom glasanju je HRS zatezao kako bi ishodili štogod za sebe i sada ih je HDZ kupio kao nekad Lijanove vijećnike kada se birao Ljubo Bešlić

  • Kampanja je baš bila protuhrvatsko ćudo neviđeno. Hvala svima iz Republićke stranke – ovu vam istinsku Žrtvu narod ne može i neće nikada zaboraviti. Sada ustrajte vjerodostojno se žrtvujući kao živi i ogledni primjer istinskoga multietnićnoga gradoljublja i ćovjekoljubja nadasve. Imate gradonaćelnikov potpis namjere, intencije i buduće smjernice, i, kako kažu – samo vjeruj i bi’će. Btb.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.