Mostar: Vatrometom proslavljena pobjeda Marija Kordića – Jabuka.tv

Mostar: Vatrometom proslavljena pobjeda Marija Kordića

Nakon što je Mario Kordić (HDZ) u trećem krugu glasovanja u Gradskom vijeću Grada Mostara izabran za gradonačelnika, ispred Hrvatskog narodnog sabora proslavili su njegovo imenovanje.

Naime, nekoliko minuta nakon što je potvrđeno da će Mario Kordić biti novi gradonačelnik Mostara, ispred sjedišta Hrvatskog narodnog sabora u Mostaru upriličen je višeminutni vatromet kojim su simpatizeri i članovi HDZ-a i drugih stranaka okupljenih oko HNS-a proslavili Kordićevo imenovanje.

Kordić je sa 17 glasova u trećem krugu pobijedio protukandidata Zlatka Guzina (Koalicija za Mostar) koji je osvojio 16 glasova.

Mario Kordić je novi gradonačelnik Mostara!

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Nebi da će vam on stvoriti 200 miliona eura i vama davat koliko oćete, isti vrag bio ovi ili oni obični građanin će opet radit za 1000 maraka ko i prije 20 godina

  • Taman koda će mostarcima bit nešto bolje, sasvim svejedno je koje gradonačelnik, za 99 posto Mostaraca je totalno svejedno koće bit gradonačelnik jer plaće će im bit ko i prije nikakva tu pomaka neće bit

  • vrlo je čudno zašto “bosanski” mediji ne pitaju Mesića , Kosor, Pusić i slične face iz ZG. što misle o izboru KORDIĆA za gradonačelnika Mostara.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.