Hladno pivo s fanovima snimilo spot za pjesmu ‘Mojoj majici’ – Jabuka.tv

Hladno pivo s fanovima snimilo spot za pjesmu ‘Mojoj majici’

I dok aktualni hit ‘Firma’ još uvijek odzvanja radijskim eterom refrenom, Hladno pivo uoči koncerata u Varaždinu, 17. listopada te u Sarajevu dan ranije, predstavlja spot za pjesmu ‘Mojoj majici’

Hladno pivo može se pohvaliti da je pjesma ‘Mojoj majici’ jedna od omiljenih publici što se vidi po broju pogleda na Youtubeu te reakcijama na koncertima. Zato su dečki iz Gajnica napravili spot u kojem glavnu ulogu ima upravo publika i fanovi.

Sav materijal za novi spot sniman je prije tri tjedna na koncertu na Šalati u Zagrebu, gdje su posjetitelji bili pozvani da obuku svoje najdraže majice. Neki su za tu priliku napravili svoje originale, neki su pokazali svoje najdraže simbole i poruke, a neki su nosili majice najdražih bendova.

‘Iako se s Milom i dečkima znam dugo, nekako se nikad nije poklopilo da radimo zajedno (osim moje epizodne uloge u ‘Bačkizagrestuhpašeja’) pa se savršeno posložilo da je to moj 25. spot za njihovih 25 godina. Dodatna je motivacija bila i sama pjesma koja se bavi temom t-shirtova s porukom budući da se osim režijom, bavim i dizajniranjem provokativnih majica u svom brendu Bad Habit.

Najveći izazov na snimanju bila je organizacija donošenja zida s vratima na pozornicu prije pjesme kako bi se snimio jedan od početnih kadrova te njegovo brzinsko odnošenje kako se ne bi remetio koncert’, opisao je svoje dojmove redatelj Tomislav Fiket.

(Tportal)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.