HKUD Hercegovac: U nedjelju “kantanje” Gospina plača u Širokom Brijegu

Na Cvjetnu nedjelju, 9. travnja, na Trgu širokobrijeških žrtava u organizaciji HKUD-a Hercegovac održat će se “kantanje” Gospina plača.

Program započinje u 15 sati, a nakon “kantanja” uslijedit će prigodno druženje uz degustacije uštipaka, sira i vina koje će pripremiti članice navedenoga društva.

Također, svi će biti u mogućnosti pogledati i kupiti ručne radove koje izrađuju članovi “Hercegovca”, a na taj način pomoći će rad te sekcije.

“U nadi da ćete ih podržati i pridružiti im se, upućuju Vam srdačne pozdrave”, priopćili su organizatori.

(www.jabuka.tv)
5 komentara

  • Aj okanite se dice…odmah zlobni komentari. Sta fali tome kako su obuceni. Pohvalno je da nesto ovakvo rade…Nasle se dvi babe komentirat kako su se obukli ko za Zrce…Zamisli molim te. Svaka cast KUD-u Hercegovac na ovakvom nacinu predstavljanja rada drustva. Mladi samo radite,ne obazirite se na zlobne komentare. Podrzavam vas!

  • Moram komentirat ovo: vamo je fra Sito u Misiji.Puna crkva stari i mladi!Nji najvise.Rame golo,pupak viri ,raspali jeans.Koga briga !Sve piva,moli.Niko ne drzi mobitel u ruci.Nakon citanja ovi komentara morala sam sliku povecat da bi vidila taj “kupaci”.Sve obicno i normalno.Samo naprid mladezi!!!

  • Umjesto pohvale i podrske,prvi komentar oblacenje mladezi!Pa kako bi se to omladina trebala oblacit?Zamotat se od glave do pete?Ma,ajde molim vas!Obicna svakodnevna odjeca,nista ja ovdje ne vidjeh neprilicno.Ne obazirite se na ove konzerve,izađite i sutra i pokazite da vrijedite!Bog vas voli!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.