Krali s nadgrobnih spomenika, među lopovima i maloljetnik

Službenici krim. policije PS Kiseljak, u suradnji s Odjelom kriminalističke policije Policijske postaje Hadžići i Ilidža, otkrili su počinitelje kaznenih djela teške krađe.

Kako se navodi u priopćenju MUP-a Srednjobosanske županije, 22. ožujka 2017. godine Policijska postaja Kiseljak zaprimila je prijavu koja se odnosi na krađu predmeta od obojenih metala s nadgrobnih spomenika katoličkoga groblja u mjestu Azapovići – Gaj, općina Kiseljak, počinjenoga od strane nepoznate osobe ili više njih.

24. ožujka 2017.godine, ponovno je primljena prijava o krađi predmeta s nadgrobnih spomenika katoličkoga groblja u mjestu Čalikovac, općina Kiseljak.

Nakon obavljenih očevida utvrđeno je da je sa spomenutih grobalja nestalo više križeva i drugih predmeta izrađenih od mesinga i bakra.

Poduzimajući operativne mjere i radnje, istražitelji su došli do saznanja da su počinitelji navedenih djela M. Š., rođen 1990. godine, M. Đ., rođen 1984. godine obojica iz Hadžića, M. M., rođen 2000. godine, i E. M. rođen 1995. godine, obojica iz Ilidže.

Protiv navedenih osoba nadležnom tužiteljstvu bit će podnesen izvještaj zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo ‘Teške krađe’, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.