Hamburg: Demonstranti opkolili hotel u kojem se nalazi Melania Trump

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Melania Trump ne može napustiti svoj hotel u Hamburgu zbog protesta u ovom gradu protiv lidera G20.

“Hamburška policija ne može osigurati siguran izlaz za nas”, kratko je rekla glasnogovornica Melanie Trump Stephanie Grisham.

Tijekom dana predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump trebao bi se sastati s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i ostalim liderima.

Demonstranti su se ranije sukobili s hamburškom policijom, a policija je koristila vodene topove, suzavce i dimne bombe kako bi smirili demonstrante koji su bacali staklene boce i topovske udare.

Podsjećamo, Melania Trump prati svog supruga Donalda, kao i ostale supruge što prate svoje muževe koji su lideri država članica grupe G20, tokom velikog zasjedanja koje se održava u Hamburgu.

Za njih je organizator predvidio čitav niz događaja, ali je danas Melania spriječena zbog žestokih demonstracija u njemačkom gradu, prenosi Radiosarajevo.ba.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Bravo demonstranti tako se bori protiv gamadi.Smrt globalistima koji su umislili da su oni vladari ovog svijeta i da im je sve dopusteno.Ubijanje po bliskom istoku i kreiranje ratova zbog vlasite koristi.

  • Što im je Melanija kriva…Igraju se vatrom,mogu samo stradati i izgubiti glavu a Melanija će izaći kad budu htjeli..Bolje da se raziđu mirno nego da bude žrtava..Prosvjedi da ali paljevine,ugrožavanje života drugim ne.Onda su isti samo nemaju moć…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.