Grupa osoba s teškoćama u razvoju KK Široki Brijeg uspješno položila za žuti pojas

Karate klub Široki Brijeg u dvorani Pecara organizirao je polaganje za žuti pojas za grupu s teškoćama u razvoju.

Grupu vode treneri Robert i Antonija Šaravanja i Anamarija Skoko uz pomoć stručne suradnice Ane Medić.

Također i najmlađi članovi, njih 33, koje treniraju Toni Hrkać i Antonija Šaravanja, te sedam osoba s teškoćama u razvoju uspješno su položili za žute pojaseve.

Komisiju za polaganje činili su Anđelo i Ivan Kvesić, te Marin i Goran Hrkać.

Grupa osobe s teškoćama radi već aktivno tri mjeseca, a cijeli kolektiv kluba vrlo je sretan i ponosan na njih, njihovu volju, želju i sreću tijekom samih treninga u klubu. To je nešto što daje jednu plemenitu dimenziju više klubu, te su svojim sudjelovanjem u svim aktivnostima upotpunili klub, poručuju iz KK Široki Brijeg.

U sklopu polaganja uručena su priznanja za članove karate kluba Široki Brijeg koji su postigli vrhunske rezultate na međunarodnom nivou, a to su Iva Marić osvajačica zlata sa svjetske lige u Veneciji, te srebra s balkanskog prvenstva, Viktor Kvesić osvajač bronce s balkanskog prvenstva, te Valentino Slišković osvajač bronce sa balkanskog prvenstva.

Važno za naglasiti je i to da je Iva Marić izborila Europsko prvenstvo koje će se održati u veljači u Gruziji.

S ovim polaganjem karate klub Široki Brijeg zaključio je vrlo uspješnu godinu 2023. te svim članovima kluba, roditeljima, prijateljima kluba, simpatizerima želi Sretan i Blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu 2024. Godinu, poručili su iz širokobriješkog kluba.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.