Pokrenut disciplinski postupak protiv NK Široki Brijeg

Odbor za suce i suđenje NS BiH pokrenulo je disciplinski postupak protiv NK Široki Brijeg, doznaje Jabuka.tv.

U dokumentu navode kako je postupak protiv nogometnog kluba iz Širokoga Brijega pokrenut zbog kršenja člana 4. kodeksa ponašanja članova Nogometne organizacije NS BiH, izjava u medijima i tisku.

Podsjetimo, Širokobriježani su se pet dana nakon utakmice sa Zrinjskim koja je odigrana 10. prosinca javnosti obratili priopćenjem u kojem su napisali kako ih je sudac ”ozbiljno oštetio”.

Tada su zatražili hitnu reakciju nadležnih osoba i od Odbora za suce i suđenje Nogometni savez Bosne i Hercegovine zatražili da pregleda snimke sa susreta.

Navedenu Prijavu protiv NK Široki Brijeg razmotrio je NS BiH, koji je od kluba zatražio izjašnjenje o davanju izjave nakon utakmice 17. kola Premijer lige BiH, koje su dužni dostaviti do utorka, 26. prosinca.

(www.jabuka.tv)

23 komentara

 • Ne moj te pri cat glupo sti siroki je jedna izu zetno jaka ekipa.U kupu so pro sli sutjesku na pen ale a sutjeska je is to izuzetno jaka ekipa

 • Koja bagra sustavno te pljačkaju i nesmiš to reći i opet te kažnjavaju koji odvratan savez vice -beus a sve ovo ide od beusovaca,pamti pa vrati,i ničija nije do zora lasko debeli

 • Tko ima sa dalmatinskim Partizanima ugovore, transformira se tad-kad automatski u H mrzitelja i luzera. Hrvatski Zrinja nije kriv, nego ventil za vasu frustraciju na Brigu. Tili ste podmuklu ikavicu, pa sada izvolite.

  • Ovaj što je napisao “Dinamo komunistički klupčić! najveća je budala koja se ovdje ikad javila. Samo neka on piše, svi mi znamo koji je klupčić komunistički. Zna i ovi tovar koji je ovo naapisao.

  • Mi samo sebe gledati njih pustiti brzo cr se oni spustiti,cim ove godine ne budu prvaci dogodine nema love od europe,ekipa preskupa a stara pa mislim sa cemo im sve ovo vratiti,mozda ih opet spasimo da ne ispadnu i lige.Samo jedno ime Široki samo jednom klubu odani

 • Idemo u savez sa ajdukom.Bolje bi vam bilo da ste pustili klub u kantonalnu ligu kao i Celik.Bar bi znali da ste svoji na svom.Celik je imao ponudu besiktasa prije par godina i nije zelio prihvatit to sto ste vi prihvatili.Najbolji primjer koji seljaci su u klubu i koliko razmisljaju.

 • Nevjerovatno je koliko gluposti moželo ovdje pročitati.
  U redu je da, ko gubi ima pravo da se ljuti, to je u redu, ali u slučaju Širokog tražiti krivca izvan samog kluba je intelektualna mizerija i navijački bezobrazluk.
  Nitko,ali baš nitko Sirokom nije kriv, dičim sami sebi.
  Izjave kije daje trener Širokog su neprimjerene i takve da trevaju skrenuti pozirnost sa njegovog rada na tobožnje krađe? To smo viđali zadnjih desetak godina u HNL- u od strabe Hajduka…..i to je ra škola.
  Trenirati, živjeti sportskim životom, RADITI VRIJEDNO, vladati svlačionicom i strukom,ginuti za dres koji nosiš….je sve ono gdje vas nitko ne može pokrasti, ali čini se da ste tu najviše pokradeni.
  I onda, kuku savez krade, Zrinjski, Beus, Vice sudac. Svi vas podkradaju!?
  Neće to tako biti. Neeće!
  Slabi ste. Nikakvi na terenu. Niste uopće takmaci nikomu a orazje oriče i alibije objesite mačku o rep. To ne prolazi nikomu više. Ta nismo slijepi, vidimo kako igrate.

 • Ovaj se usrani savez ponaša diktatorski. Kad se požale Zrinjski, Borac i Sarajevo, savez ne spominje nikakav kodeks. Jebo ih kodeks.

 • šula ždemdžić pilav vico zeković beus denis
  lasić čović toje ta osovina zla u premijer ligi kakav kodeks ova tri kluba zaštićeni su kao polarni medvjed ipak oni operu milijune sa ova tri kluba

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.