Federalni ministar branitelja u srijedu u radnoj posjeti Širokom Brijegu

Federalni ministar za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata Salko Bukvarević boravit će u srijedu, 10. veljače u službenoj posjeti Županiji Zapadnohercegovačkoj.

U 9.00 sati, u zgradi Vlade ŽZH-a u Širokom Brijegu ministar Bukvarević sastat će se s predsjednikom Vlade ŽZH-a, predsjednikom Skupštine ŽZH-a i županijskim ministrom za pitanja branitelja.

U 10.00 sati planiran je sastanak sa županijskim ministrom za pitanja branitelja, direktorom Uprave za pitanja branitelja Hercegbosanske županije (HBŽ), načelnicima općina ŽZH-a i HBŽ-a i predsjednicima braniteljskih udruga iz ŽZH-a i HBŽ-a.

Izjave za medije planirane su u 12.30 sati, u zgradi Vlade ŽZH-a u Širokom Brijegu, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

(www.jabuka.tv)

18 komentara

  • Ja se pitam šta bi bilo kad bi neko bio optužen za ratni zločin a dobio penziju vojnu a bio u munchen bojnoj kako bi dokaza da je radio u munchenu a na papiru ima da je bio u ratu

  • Minhen nece ni dolazit, ovo nije loše, neko postrojavanje bi tribalo svakako napravit konačno, ko da svi ne znamo ko je u toj borbi sudjelova. Revizije se ne boje pravovjerni, za jebivjetre je to opasno.

  • Bože moj da sam 91 znala da će ovako biti nikada nebi otišla u rat.Imala sam 18 godina ,mogla sam i ja pobjeći u Minhen ,ali ne ja bila budala ,mladost ,ludost nitko metada nije mogao zaustaviti da ne idem u rat ni moja rođena majka ,koja noćima nije spavala misleći na mene. Ali hvala Bogu rat završio ja ostala živa ,ali ne mogu reći zdrava.Sve me ovo boli ja ništa od domovinskog rata nemam ni mirovinu niti invaldninu pa eto ni posao ,što je žalosno.Ali zato moji školski prijatelji koji su tada otišli u njemačku imaju vojnu mirovinu i nitko ih ne dira.HVALA TI HRVATSKI NARODE , ŠTO ME JE SRAMOTA DANAS REĆI DA SAM BILA BRANITELJICA SVOJE DOMOVINE…………….

  • daj znali iko imali se ikakva prava bio u ratu 4 godine nama skrbi jos dao pare ovim sto su sredjivali i nista pare nece da vrate katastrofa

  • Sa kojim generalom će se ovaj novi ministar sastati.Niti jedan nije siguran pa svi otišli za RH-ku.Jedino Cika,Toša,Mariofil LJubić,Miro ključar,Ilija Šaravanja,Lala i slični.To su nam živući slobodni brigadiri, generali,ja ima i Krešo iz Knešpolja,Vlado Šoljić stari kov njih niko ne dira,podobni svakom vremenu i politici.Dobro nam došao Salko u naš Široki,hoće li sa njim biti i savjetnik Naser Orić.

  • Minhen bojna nije na teretu proracuna ko ovi paraziti sto su bili koji dan pa sad muzu proracun koji i ne postoji to se drzava samo zaduzuje da bi oni mogli uredno primati svoje nezasluzene mirovine ili skrbi to ima samo u prciji bih

Komentiraj: