Capello “oprao” Contea: Nemoguće je razgovarati s tim čovjekom – Jabuka.tv

Capello “oprao” Contea: Nemoguće je razgovarati s tim čovjekom

Antonio Conte nije bio dobro raspoložen nakon remija 0:0 njegova Intera protiv Šahtara. Kako i bi kada je potpisao debakl slavnog kluba – posljednje mjesto skupine i ispadanje iz Europe već u prosincu.

Kao da to nije dosta, nakon utakmice dočekao ga je oštar jezik legendarnog Fabija Capella, velikog trenera koji danas radi kao televizijski analitičar.

Capello nije pokazao nimalo suosjećanja za utučenog i bijesnog Contea, bez pardona je osuo paljbu.

Čini mi se da Inter nije imao odlučnosti i gladi za pobjedom. Bio si igrač i trener si, znaš na što mislim, rekao je Capello.

Nemam komentara na to, rekao je Conte.

Pogledajte kako je nesretni Lukaku dvije minute prije kraja izbacio Inter iz Europe

Pa imaš li ti uopće plan B ako prvi ne funkcionira?, nije odustajao Capello, a kad je Conte odgovorio da ima, rekao je da ga nije vidio.

Imamo plan B, ali neću o tome ovdje govoriti jer će ga protivnici saznati i postat će beskoristan, rekao je u svom stilu Conte, također trener brzog jezika, koji u pravilu ne bježi od svađe.

Nakon što se Conte isključio iz etera, Capello je nastavio sa svojim kritikama.

Nemoguće je razgovarati s ovim čovjekom. On ne može razumjeti neke stvari. Inter je večeras pretrpio veliku financijsku štetu, neće igrati ni Europa ligu. Šteta je baš velika, čak i sa sponzorske strane, a Conte se šali. On uporno radi neke stvari kao muha bez glave. Morate proučiti svakog protivnika. To je minimum koji morate napraviti. Ako imate plan B, promijenite na njega, ali ne, vi ste vlak koji je zapeo u istim tračnicama. Unatoč njegovu odgovoru, plan B nisam vidio, jasan je bio Capello.

Real prošao dalje, Šahtar izbacio i sebe i Inter

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.