Burna noć: Širokobriješki vatrogasci nakon Bošnjakova brda gasili požare u Ljutom Docu i Biogracima

Požar većih razmjera koji je izbio u četvrtak u poslijepodnevnim satima na Bošnjakovu brdu iznad Širokog Brijega ugašen je iste večeri u 22.00 sata, potvrdio je za portal Jabuka.tv zamjenik zapovjednika Vatrogasnog društva Široki Brijeg Dario Čuljak.

Kako su nam jučer potvrdili iz VD Široki Brijeg, požar većih razmjera gasilo je pet vatrogasaca s jednom vatrogasnom cisternom, dok im je u pomoć kasnije tijekom večeri priskočilo nekoliko pričuvnih vatrogasaca. U ovom požaru izgorila je šuma i nisko raslinje, a vatrogasci su na vrijeme spriječili širenje vatre prema kućama.

Također, tijekom četvrtka navečer, nakon intervencije na Bošnjakovu brodu, vatrogasci su ugasili požar u selu Ljuti Dolac na lokalitetu Đolina draga koji je ugrožavao kuće te požar kod pravoslavnog groblja u selu Biograci. Na ovim lokalitetima gorila je trava i nisko raslinje.

”Uzrok požara je ljudski faktor”, izjavili su širokobriješki vatrogasci za portal Jabuka.tv te pozivaju sve građane da ne pale vatru na otvorenome i da ne ostavljaju vatru bez nadzora.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Jebo požare, policija samo hvata prometne prekršaje, nevezeanje, radari a ko je zapalio pola brda-jebbo to, ko je zapalio duhansku stanicu-jebbo to, ko krade po gradu-jebbo to, ko je izmlatio malog-jebbo to

  • Sta je vise s ovim Sirokim? Nesto dobro cut od dogadjanja u njemu? Pozari, malog nije nitko pretukao, smanjene invalidnine, smanjio se broj nezaposlenih, a nije povecan broj zaposlenih (gdje je ta razlika, pa otisla u inozemstvo naravno)…

  • Ovo je sve tuga,nista vise nije normalno,nije vise ni bitno koje izmlatio mladost,ko starost nikoga nije briga ,ni da padne mrtva glava NI TADA NEBI BILO NIKOG BRIGA,VIDITE DO CEGA JE OVO SVE DOSLO,NEDAJ BOZE NIKOME.

Komentiraj: