Mostar bi trebao biti povezan sa Stuttgartom stalnom zračnom vezom

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg, direktor međunarodne Zračne luke Mostar Marin Raspudić, direktor BHANSA Davorin Primorac, te predstavnici federalnog ministarstva prometa i komunikacija održali su u Gradskoj upravi Grada Mostara radni sastanak s predstavnikom niskotarifne kompanije Eurowings i menadžerom za mrežni razvoj za jugoistočnu Europu Ivanom Orečom.

Tema sastanka bila je mogućnost uspostave stalne zračne veze između Mostara i Stuttgarta i to dva puta tjedno, priopćeno je danas iz Gradske uprave Mostara.

Predstavnici Grada Mostara i HNŽ-a, gradonačelnik Bešlić i premijer Herceg obećali su sa svoje strane punu potporu mogućnosti poslovne suradnje i zračnom povezivanju Mostara i HNŽ-a preko Stuttgarta i s ostatkom Europe.

Predstavnici BHANAS-e, Zračne luke Mostar i federalnog Ministarstva prometa i komunikacija upriličili su potom prezentaciju u kojoj su predstavljene sve karakteristike i mogućnosti pružanja usluga koje nudi Zračna luka Mostar.

Upriličena je i prezentacija kompanije Eurowings, a menadžer za mrežni razvoj Oreč naglasio je zainteresiranost njihove aviokompanije za poslovnu suradnju te istaknuo kako će odmah upoznati svoje nadređene s razgovorima koje je imao u Mostaru, a nakon toga će dostaviti i poslovnu ponudu Eurowingsa svim sudionicima ovog sastanka.

Zahvalio je gradonačelniku Bešliću i predsjedniku Vlade HNŽ-a Hercegu na potpori Grada i Županije te na prezentiranim mogućnostima koje ima Zračna luka Mostar, o čemu se osobno mogao upoznati tijekom obilaska Zračne luke i u razgovoru s menadžmentom. Također, Oreč je tijekom posjete Zračnoj luci održao sastanak i s direktorom i vlasnikom turističke agencije Fortunatorus Milijem Bijavicom, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Sve su to sranja slucaj soldo smrdi dobro samo u sirokom padaju golovi i opet padaju koda smo vanzemaljci pasce i mrtva glava i bice opet nije bilo nista seronje od policije doktura do vlade

Komentiraj: