Brnabić: Aerodrom u Trebinju bit će koristan za cijelu regiju

Predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić u Mostaru se osvrnula na temu izgradnje aerodroma u Trebinju i reakcije iz Hrvatske koja je zatražila da se izgradnja obustavi dok se utvrdi utjecaj tog projekta na okoliš.

Iskreno, iznenadila sam se na reakciju iz Hrvatske. Mislim da je to odličan čitav projekt za čitavu regiju, za Bosnu i Hercegovinu. To je još jedan aerodrom koji će, direktno i tijekom same izgradnje, utjecati na rast BDP-a i rast ekonomije, na podizanje građevinskog sektora i to u vremenima krize, rekla je Brnabić koja je sudjelovala na svečanosti otvaranja Međunarodnog sajma gospodarstva.

Predsjednica Vlade Srbije smatra kako će zračna luka u Trebinju imati pozitivan utjecaj i na hrvatski turizam.

Pragmatična sam političarka i nisam sigurna da razumijem razloge takve reakcije. Za mene je to suviše odlazak u prošlost, treba da živimo danas i da gledamo u budućnost. Kada gledamo ekonomske razloge, svi ekonomski pokazatelji govore da je to dobro za sve, i za BiH, i Republiku Srpsku, Crnu Goru i Hrvatsku. Analizirat ćemo sve što kažu i mi ćemo kao savjestan i potencijalni investitor odgovoriti. Mislim da je to projekt koji treba da nas spaja, a ne da nas razdvaja. Nadam se da ćemo naći način da razgovaramo, poručila je Brnabić.

Tegeltija: Ne razumijem zašto se u Dubrovniku ne raduju izgradnji zračne luke u Trebinju

Dubrovački gradonačelnik traži zaustavljanje izgradnje zračne luke Trebinje

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • Kojinće quac biti koristan. Na 20 km od trebinjskog aerodroma je aerodrom Dubrovnik i na 20 kilometara aerodrom Tivat. Što će tri aerodroma jedan do drugog. To je samo srpsko manitanje, ali vi ste Srbonje svakako lud narod. Gonite se!

    • 100% potpisivam, dosta nam je više bratije sa srbima kad se zna što su činili nama Hrvatima! Gdje god su srbi tu su problemi!

  • Lezba Hrvatica sa Krka ode u Srbiju u vladu, i sada lupeta gluposti o projektu u BiH.
    Srbi uvijek isto, kad ne možeš kopirat Hrvate, gledaj im ukrast kruha.

  • pitali vučića što rade dva pedera kaže vode ljubav a dvi lezbe isto vode ljubav a peder i lezba e kaže oni vode državu

  • Gdje ima i jedan Srbin on želi da vlada. Kada u Srbiji budete imali u parlamentu tri Hrvata kao što u Hrvatskoj imamo tri Srbina onda se javite. Vučić je opasan lik, zapad pokvaren, treba se čuvati četiri oka otvoriti. Uvijek pobijedimo u ratu sve osvajače Turke, Srbe, komuniste,sotoniste,… ali gubimo u miru, za stolom jer se ovdje svačiji interesi isprepliću. Zato je Hrvatska u obliku bumeranga i presječena kao ni jedna zemlja, mislim da treba dugoročno gledati i da je HRHB jedino rješenje za jačanje hrvatske obrane jer će kiflu lako dovesti na koru od kifle. Pogledajte Trebinje, nekad hrvatski teritorij, stanovništvo protjerano ostao samo naziv Trebinjska biskupija. Iz istih razloga je u Liku trpana srpska partizanija jer zločinci sto godina unaprijed znaju što im je cilj. Trenutno im je Brčko i Trebinje. U Brčko idu žene rađati tako da već imate većinu Srba dok Muslimane to ne zanima oni razmišljaju kao i u ratu kako oteti dio hrvatske zemlje. To vam je tako dok naši akademici dube na glavi i pojma nemaju ni o čemu

  • Da ste normalni ljudi možda bi taj aerodrom i bio dobar ali znamo kakvim se sve smicalicama Srbi služili da bi zauzeli hrvatsku zemlju mi vam ne vjerujemo. Ovaj aerodrom je velika opasnost i za NATO a za Dubrovnik objava rata

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.