Autom se zabio u klub u Britaniji, 13 ozlijeđenih: “Nisu ga pustili unutra”

Najmanje 13 ljudi ozlijeđeno je nakon što se muškarac kojeg nisu pustili u noćni klub u Britaniji zabio automobilom u klub, javlja BBC.

DJ BBC radija Reece Parkinson bio je u klubu Blake’s u Gravesendu za vrijeme incidenta. Na Twitteru je objavio snimku iz kluba nakon napada na kojoj govori:

“Bože, zamalo sam poginuo. Bio sam u klubu i odjednom se auto zabio u njega. Tip kojeg nisu pustili unutra zabio se u klub. Uvezao se unutra! Pogledajte!”

Vjeruje se kako je 21-godišnji muškarac zapravo izbačen iz kluba nakon ranijeg okršaja. Policija je pozvana na mjesto događaja u 23:47 sati po lokalnom vremenu u subotu i muškarac je uhićen pod sumnjom za pokušaj ubojstva.

“Još sam u šoku, bojim se izaći iz kuće”

Policija je objavila da su ozlijeđeni pretrpjeli lomove kostiju, ali nitko nije u životnoj opasnosti. Svjedoci su opisali scenu potpunog kaosa i panike kada se automobil zabio u dio kluba koji je bio natkriven šatorom.

“Svi su počeli bježati unutra u klub, zaključali su nas, nitko nije znao što se događa“, rekla je Chloe Germaney (18). Dodala je da je još u tolikom šoku i da se boji izaći iz svog doma.

Noćni klub Blake’s u izjavi je zahvalio osoblju i gostima na “junačkim postupcima kojima su svladali muškarca prije nego je uspio počiniti još više štete”. Policija je naglasila da incident ne smatra povezanim s terorizmom.

(www.jabuka.tv) Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.