Koncert Tarika i Adnana u sklopu premijere filma “Mlad i glup 3” u Mostaru

kosaca_mostar

”Mladima bih poručio da dođu na premijeru novog filma ‘Mlad i glup 3’ i koncert Adnana i Tarika, gdje ce imati priliku pogledati pet mojih filmova i čuti kakva se priča krije iza svakog filma i kako su oni nastali. I naravno podijelit ću s publikom moj početak kako bi to bila poruka svima, da nikad ne odustanu”, kazao je redatelj Đenis Hujić.

Kratkometražni film pod nazivom ”Mlad i glup” (treći dio) redatelja Đenisa Hujića će održati premijeru u četvrtak, 3. prosinca u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača s početkom u 20.00 sati.

Pored filma publiku će zabavljati svojim koncertom Adnan i Tarik, zvijezde regionalnog natjecanja ”X Faktor Adria”.

Prije premijere trećeg dijela publika će imati priliku pogledati i prva dva filma ”Mlad i glup”, koji govore o današnjoj situaciji među mladim ljudima, te koliko je novac bitan faktor u svim životnim sferama.

”Moja očekivanja dva dana prije premijere su i više nego dobra. Ja vjerujem kako će se mladi, a i stariji odazvati, jer Mostar je grad koji podržava kulturu i ne zanemaruje je tako lako“, istakao je redatelj Hujić.
Glazbu za film uradili su Tarik i Adnan, zvijezde regionalnog natjecanja “X Faktor Adria”, a u filmu igraju Kenan Rašinlić, Tia Atagić, Elma Vreto, Armin Hadžić, dok scenario i režiju potpisuje Đenis Hujić.

Dio novca od prodanih ulaznica ide u humanitarne svrhe onima kojima je pomoć potrebna.

Specijalni gost su mostarske mažoretkinje, a pored toga organizatori su spremili i gosta iznenađenja.

Svim posjetiteljima, koji imaju želju, bit će omogućeno slikanje s Adnanom i Tarikom, mladim zvijezdama koji su sudjelovali na „X Faktoru“.

Cijena ulaza je 7 KM, a karte možete kupitisvaki dan na blagajni Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače u poslijepodnevnom terminu od 15:00 do 21:00 sat, priopćili su organizatori.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj: