Pogledajte kako izgleda vježba EUFOR-a i Oružanih snaga BiH

Pripadnici EUFOR-a u Bosni i Hercegovini su objavili novi snimak s terena u sklopu vojne vježbe “Meleager”.

Iz EUFOR-a su priopćili kako u vježbi sudjeluju Oružane snage Bosne i Hercegovine te pripadnici Strateških rezervnih snaga EUFOR-a odnosno vojnici iz Francuske, Nizozemske i Italije.

Vojnici su vježbali bojevo gađanje kombiniranim naoružanjem, a izvršena je i prezentacija oružja kao i razmjena znanja.

Vježba “Meleager” ima za cilj simbolizaciju snažne veze između EUFOR-a i Oružanih snaga BiH. Tijekom svog boravka u BiH, ove Strateške rezervne snage će provoditi obuku i patroliranje sa snagama EUFOR-a, što će omogućiti EUFOR-u da uvježba efikasnu integraciju Strateških rezervnih snaga u strukturu snaga EUFOR-a.

Oni će također provoditi obuku zajedno sa EUFOR-om i OS BiH. Ovo će dodatno povećati suradnju i interoperabilnost između EUFOR-a i OS BiH, ranije je priopćeno iz EUFOR-a, prenosi Avaz.

Očekujte pojačano kretanje EUFOR-a u ŽZH

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • Pa, zar se igramo ponovo rata?.
    EUFOR? i EU kriminalna organizacija i vojska u zluzbi za najkriminalniju vladu svita: Kaubojsku. Ako nemate dvije zdrave u glavi, krvarite za drzavu kulture Big Maca i Coca-Cola.

  • Poslije svega što je srpska politika i njihovi monstrumi napravili 90-tih u Bosni civilizovani svijet više njima ne vjeruje,a to smeće od njihovih političara ukloniti što prije kako nebi ponovo do rata došlo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.