Očekujte pojačano kretanje EUFOR-a u ŽZH

U narednim danima građani na području ŽZH danima mogu primijetiti intenzivnije kretanje vozila strateških pričuvnih snaga EUFOR-a, obavijestili su u srijedu iz MUP-a ŽZH.

Tijekom svog boravka u BiH izvodit će obuku zajedno s Oružanim snagama BiH što će omogućiti EUFOR-u da uvježbava učinkovitu integraciju strateških pričuvnih snaga u strukturu snaga EUFOR-a čime će se dodatno povećati suradnja i interoperabilnost između EUFOR-a i OS BiH.

Raspoređivanje strateških pričuvnih snaga odvija se redovito i planira se unaprijed, naglasili su zapovjednik EUFOR-a general bojnik Laszlo Sticz i ministar obrane BiH Zukan Helez.

EUFOR je snažan, sposoban i pouzdan partner BiH i ostaje predan pružanju potpore vlastima u BiH u održavanju sigurnog i stabilnog okruženja, stoji u priopćenju MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

EUFOR-ovi vojnici stižu u BiH

(www.jabuka.tv)

12 komentara

  • Valjalo bih im naglasit da je u nas normalno cut pucnjeve.Pogotovo sad kad krece sezona svatova.Da ne bi pomislili da je rat poceo.

  • idite u Herson, tamo vas jedva čekaju. ali svi bi malo na sunce i malo blidinje malo kravice. ma briši i vi i eufor

  • Šutite neka ih potrošiće koju devizu paće se neko u nas pomoći od njih. Samo da ne prolazi srpska ili muslimanska vojska kroz ŽZH

  • Treba jos vojnika i oficira u Armiju BiH.To je nasa sigurnost i odbrana koja nas je odbranila 1995.Sto vise vojnika i sto vise ulagati u Armiju.Nece se vise desiti pokolj ili streljanja.Mi imamo drzavu i Armiju, treba samo da jos ojacamo globallno i da se stvarno mozemo suprotstaviti svima koji nas napadnu a sada je sansa .Uz pomoc svijeta i EU napokon stajemo na nase noge.Oruzja ima,i previse treba raditi na helikopterima i avionima (obecanih 32 aviona jos iz 1995 ?)..Namjenska industrija je ogromna u BiH.I nista vise zajedno sa susjedima ili sa drugim drzavama, ali bukvalno nista.Samostalna drzva Bosna i Hercegovina.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.